Muž hodinu a půl onanoval v recepci pražského hotelu. Pak si utřel pot z čela a odešel

Exhibicionista masturboval na recepci pražského hotelu.

Muž masturboval na recepci

Nepříjemný zážitek má za sebou recepční v jednom z pražských hotelů. Přes hodinu a půl ji během služby obtěžoval muž, a to tím, že se před ní uspokojoval. Žena se bála, že by jí mohl ublížit, a proto raději nezasáhla. Po zvrhlíkovi teď pátrají policisté. Nevhodná exhibice mu může vysloužit až dvouletý trest za mřížemi.

Bylo krátce po půlnoci, když se muž rozhodl předvést své nevhodné představení. Jednalo se přitom o veřejně přístupné místo, kde je taková činnost zapovězená zákonem. „Vybral si čtyřhvězdičkový hotel v samotném centru metropole. Nejprve přišel k recepční a řekl jí, že se chce ubytovat,“ ozřejmil pro CNN Prima NEWS mluvčí pražských policistů Richard Hrdina.

ČTĚTE TAKÉ: Český rapper napadal na ulici cizí ženy. Jeho vysvětlení nedávala smysl, skončil v Bohnicích

Jelikož mu ale chyběl doklad totožnosti, pokoj nedostal. S omluvou, že mu průkaz zanedlouho přinese manželka, se zatím usadil na pohovku. „Během čekání na svou ženu si celou dobu povídal s recepční. Znenadání však vytáhl penis a začal masturbovat,“ uvedl mluvčí.

Před zraky recepční výtržník vydržel v sebeukájení více než hodinu a půl. Podle Hrdiny žena později při výslechu přiznala, že se bála jakkoliv zasáhnout, jelikož si myslela, že by ji mohl muž napadnout. Ten po hodině a půl odešel na záchod. Po podaném výkonu si prý otřel pot z čela. S recepční se následně rozloučil a odešel neznámo kam. Díky kamerovému záznamu ale mají policisté k dispozici jeho detailní popis.

„Jde o muže ve věku okolo 30 až 35 let. Má kouty a s největší pravděpodobností se jedná o leváka,“ sdělil mluvčí policistů. „Exhibicionismus je velmi rozšířená deviace mezi muži. Takového muže vzrušuje, že může nepřipravenou ženu zaskočit,“ vysvětlil pro CNN Prima NEWS sexuolog Ondřej Trojan.

Takové překvapení litera zákona kvalifikuje jako výtržnictví. Hledanému exhibicionistovi proto nyní hrozí až dva roky za mřížemi.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Další průšvih onanisty z Jičína. Vypil jsem asi 20 rumů, říkal policistům po jízdě autem

Tagy: