Luxus? Ne, ukazuji jen svůj život, přiznala Cibulková. Tenis šel stranou, čas věnuje rodině

Dominika Cibulková na společenské akce vyráží výjimečně.

Cibulková na veřejnosti

Bývalá slovenská profesionální tenistka, vítězka Turnaje mistryň z roku 2014 Dominika Navara Cibulková před třemi měsíci porodila tříletému Jakubovi sestřičku Ninu. V rozhovoru pro Showtime přiznala, že na druhé dítě byla mnohem více připravená a mateřství si užívá o to víc. Svůj čas tak věnuje převážně rodině a na běhání po kurtu jí už nezbývá příliš času. Když už se na něj ale dostane, funguje v roli koučky, nikoli hráčky.

„U Jakuba jsem byla jako prvorodička více ve stresu. Byla to tehdy velká životní změna a chvílemi jsem nevěděla, co dělat. Malou si teď už ale strašně užívám,“ přiznala s tím, že druhým dítětem plánuje rozšiřování rodiny ukončit. „Až vyrostou, tak ten život bude zase jako předtím.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Senzace! Tenistka Vondroušová porazila Džábirovou a poprvé v kariéře vyhrála Wimbledon

Nyní si však volných chvil trávených s rodinou užívá a na společenské akce vyráží pouze výjimečně: „Těch teď není mnoho. Nemám na ně momentálně čas. Takže když dvakrát do roka někam jdu, tak se na to moc těším,“ řekla pro Showtime.

Ráda si prý ale jednou za čas odpočine, hezky se nalíčí a obleče. Její Instagram je také plný luxusních dovolených a stylových outfitů. Že by se však snažila o okázalost, se ale prý říct nedá: „Luxus je velmi široký pojem, na sociálních sítích ukazuji svůj život a není to tak, že bych si něco vymýšlela anebo to dělala naschvál. Jsem vděčná za to, že se máme dobře, ale není to o tom, že bych cíleně ukazovala luxus,“ sdělila.

Cibulková svou kariéru profesionální tenistky opustila v roce 2019, a tenis prý nyní pouze sleduje. „Mám tenisovou akademii, které se teď kvůli malé sice věnuji méně, ale jinak tam chodím dvakrát týdně. Podívat se tam na děti, koučovat.“

Celý rozhovor s bývalou tenistkou Dominikou Cibulkovou si můžete přehrát ve videu výše.

Tagy: