Šebrlemu při sázkách na dostihy nepřálo štěstí, v lásce to má však jinak. Opět se zamiloval

Moderátor Roman Šebrle přiznal, že je zamilovaný.

Roman Šebrle o dostizích i přítelkyni

Bývalý desetibojař a moderátor Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Roman Šebrle přiznal, že je opět zamilovaný. Prozradil to během rozhovoru pro Showtime. Kdo je jeho vyvolenou, zatím prozradit nechtěl. Přiznal však, že se cítí spokojeně.

Dostihová sezona v pražské Chuchli je v plném proudu. Závodiště rád navštěvuje i moderátor Roman Šebrle. K dostihům neodmyslitelně patří i sázení na favorita, což praktikuje i Šebrle. „Já hazard jako takový rád nemám, ale mám rád to vzrušení ze hry, ať už karetní, nebo sázení,“ řekl moderátor. Nicméně dodal, že zatím jen prohrává. „Ale teď očekávám velký vítězství,“ smál se.

ČTĚTE TAKÉ: Šebrle bude na titulní straně Playboye. Žhavé snímky nafotil po boku krásné návrhářky

A může mít pravdu. Říká se totiž „neštěstí ve hře, štěstí v lásce“. A na tom rozhodně něco bude, protože Šebrle redakci Showtime přiznal, že je zamilovaný. „Jsem spokojený,“ potvrdil s tím, že ale zatím neřekne, o koho se jedná. „Ne, to neprozradím, jednou se to dozvíte, ale ne teď,“ dodal.

Na dostizích pak moderátor nastínil plány na léto. „Bude volno, teď mám dokonce víc než tři týdny volné, takže v sobotu mizím s dětmi do Itálie. Na to už se hrozně těším. Ale celé léto budu kromě moderace rozlítaný, takže jsem zvědavý,“ dodal Šebrle.

Tagy: