Neuvěřitelná proměna: Pazderková zhubla 10 kilo a bodovala v soutěži Bikini fitness

Iva Pazderková se pochlubila proměnou na Instagramu.

Iva Pazderková je prostě multifunkční. Nejen že je herečka, zpěvačka, moderátorka a stand-up komička, ale teď dokonce zabodovala i v disciplíně Bikini fitness. Na své postavě několik měsíců tvrdě dřela a svoji proměnu umí skvěle prodat. Podpořil ji i Václav Noid Bárta.

V neděli proběhla v Čelákovicích fitness soutěž, na které si svoji premiéru odbyla herečka Iva Pazderková. Na jevišti ukázala své vypracované tělo v bikinách a i když jí vystupování před obecenstvem není zdaleka cizí, trápila ji nervozita.

„Všechny emoce, co člověk zná, mám úplně naráz, ale těším se,“ svěřila se Iva před zahájením soutěže. Její trenér Jakub Prchal ale důvody k obavám neviděl, podle něj byla herečka výborně připravená. „To, co se sebou za půl roku udělala, je neuvěřitelné,“ dodal.

Na pódiu Iva předvedla suverénní výkon, za který se před ostatními soutěžícími rozhodně nemusela stydět. „Měla jsem co dělat, abych se soustředila na své pózování. Zaprvé se mi chtělo omdlít, protože je to hrozně náročné a byly jsme tam dlouho, a zadruhé holky vypadaly neskutečně,“ svěřila se Pazderková bezprostředně po soutěži.

Nakonec se pochlubila svým prvním diplomem v této disciplíně a radovala se, že neskončila jako poslední. Porota hodnotila osmnáct žen a konkurenci měla velikou. „Skončila jsem na desátém místě, to je krásné,“ dodala Pazderková.

Se svým osobním trenérem Jakubem cvičí herečka už dva roky a velkou inspirací jí byl její nejlepší kamarád Václav Noid Bárta, který se fitness soutěžím sám věnuje. Ivinu první soutěž si samozřejmě nenechal ujít.

„Když mě Iva viděla ve formě a slyšela o zážitcích ze soutěže, přišla za mnou a řekla: ‚A já jdu příští rok taky,‘“ prozradil, jak to celé začalo.

Také Václav Noid Bárta se se svojí proměnou pochlubil na Instagramu:

„Skončila na desátém místě z osmnácti, což je mega úspěch, protože soutěžila s dvacetiletými ženami a Ivě je kolem čtyřiceti. To je neskutečné. Já jsem na ni neskutečně pyšný,“ dodal Bárta.

Iva se díky vytrvalému sportu a dřině naučila mít ráda své tělo úplně jinak než doposud. „V životě jsem své tělo takhle nepoznala a nemilovala jako teď. Zhubla jsem asi dvě, tři konfekční velikosti a na váze necelých deset kilo, což není zas tak závratné,“ prozradila Pazderková.

Ivě sport pomohl i psychicky. Nikdy se totiž netajila, že trpí úzkostmi. „Sportuji odjakživa a to pomáhá. Když teď byl ten záběr velký, opravdu jsem se bála. Ale panika se o mě pokusila jenom jednou a když jsem zatnula, lekla se a zase utekla,“ svěřila se s úsměvem.

Soutěžení a vytrvalá práce na těle se herečce natolik zalíbily, že v nich plánuje pokračovat, tedy pokud, jak sama řekla, nezaloží rodinu.

Tagy: