Bohdalová několik dní bojovala o život. Postihla mě plicní embolie, přiznala herečka

Herečka Jiřina Bohdalová

Jiřina Bohdalová a profesor Neužil

Jiřina Bohdalová přiznala, že na začátku letošního roku měla plicní embolii. Lékaři několik dní doslova bojovali o její život. Velkou zásluhu na její záchraně má podle hereččiných slov její přítel a lékař profesor Petr Neužil.

Na začátku roku si herečka Jiřina Bohdalová prošla peklem. Nejprve ji potrápila chřipka, pak měla problémy s páteří. A právě potíže se zády byly spouštěčem daleko závažnějších problémů. „Měla jsem plicní embolii,“ uvedla pro CNN Prima NEWS oblíbená herečka.

ČTĚTE TAKÉ: Úcta je pryč, posteskla si nad dnešní dobou Bohdalová. Prozradila, jaký dotaz ji dokáže vytočit

„Ta páteř byla spouštěcím mechanismem. Nemohla se hýbat, neměla tu kondici a trpěla velkými bolestmi. To bohužel vedlo k plicní embolii a byly to dva týdny, kdy jsme o ni bojovali,“ potvrdil slova Bohdalové profesor Neužil. Dodal ale, že herečka má silný kořínek. „Je silná osobnost a má nezdolnou energii, takže se nám ji skutečně povedlo dostat z toho kritického stavu,“ doplnil.

Jiřina Bohdalová mu je za to velmi vděčná. „Je to můj zachránce. Vždycky, když je mi špatně, tak volám Petrovi. On všechno uhodne a skutečně mě už několikrát, jak já říkám, vyškrábl,“ prozradila herečka s tím, Petr Neužil je „její pan profesor“. „Já už mu říkám i nezdravotní věci,“ doplnila se smíchem Bohdalová.

Zdravotní trable potrápily Jiřinu Bohdalovou na začátku letošního roku.

Tagy: