Nikomu nevěřte. Na Primu se ženou Zrádci, nová detektivní show plná lží a klamů

Nová detektivní show Zrádci

Tiskovka k nové show Zrádci

Zrádci – nová detektivní show, do které si moderátor Vojtěch Kotek pozval celkem 24 soutěžících. Ti stráví několik dní na středověkém hradě Křivoklát a jediné, co se na začátku natáčení dozví, je to, že nesmí nikomu věřit. Zrádcem totiž může být kdokoli z nich. Hru o život, plnou klamů a lží, která dobyla celý svět, už brzy uvidíte na televizi Prima.

Z potemnělého kostela se hosté odebrali na party s projekcí. A první díl slavil úspěch na všech frontách. „Musím říct, že mě to hned zaujalo a je to vážně dobré,“ uvedla pro redakci Showtime modelka Renata Langmannová. „Je to totální masakr a je to skvělé. Strašně se mi líbí hudba, kamera, Vojta Kotek je famózní,“ chválil bavič Martin Mikyska. Navíc dodal, že by se show klidně zúčastnil. „Ale myslím, že bych byl moc dobrý, nechal bych se asi vykopnout první den,“ smál se.

ČTĚTE TAKÉ: Zažila jsem scény jako z hororu, překvapila Sklovská. Popsala sexuální obtěžování primářem

„Napínavé od začátku do konce. Klobouk dolů všem tvůrcům i účinkujícím,“ nechala se slyšet herečka Anna Dvořáková.

Vojta Kotek coby moderátor se divákům ve Zrádcích představí v úplně v jiném světle, než jsme u něj zvyklí. „Bylo to osvěžující. Netušil jsem, kolik stránek v té postavě budu schopen najít. Nejvíc mě bavila asi ta nejtemnější,“ prozradil Kotek s tím, že v životě velkou zradu nezažil. „Já myslím, že život je jedna velká zrada a že nám neustále hází klacky pod nohy. Je na nás, abychom se s tím vypořádávali,“ dodal.

Jak to dopadne, kdo bude první oběť? A kdo nejlepší lhář? Show Zrádci sledujte už od neděle 22. září od 20:15 na Primě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: David věnoval své ženě k výročí dojemnou píseň. Kdysi jsme pěkně rozlítili rodiče, vzpomínala

Tagy: