David věnoval své ženě k výročí dojemnou píseň. Kdysi jsme pěkně rozlítili rodiče, vzpomínala

Michal David věnoval své manželce Marcele k 40. výročí seznámení dojemnou píseň.

Michal David slaví s manželkou 40. výročí, věnoval jí romantickou píseň

Manželka zpěváka Michala Davida, Marcela, se kamerám a fotoaparátům obvykle spíše vyhýbá. V rozhovoru pro redakci Showtime však spolu se svým manželem popsala začátky jejich vztahu, kdy museli překonávat nelehké překážky. Zpěvák u příležitosti 40. výročí seznámení složil pro svou drahou polovičku dojemnou píseň s názvem Náš cíl.

Manželé se poprvé setkali v Mikulandské ulici v Praze. „Obědvala jsem v jedné z restaurací, když ke mně přišel klučina a ptal se mě, jestli je vedle mě volno, i když bylo všude místo,“ vzpomíná se smíchem Marcela.

K TÉMATU: Zažila jsem scény jako z hororu, překvapila Sklovská. Popsala sexuální obtěžování primářem

Hudební kariéru svého budoucího muže prý tehdy neznala, setkání jí převrátilo život naruby. „Skoro jsem měla před svatbou, žila jsem čtyři roky v Hamburku s přítelem. Jenže pak přišel Michal a všechno jsem hodila za hlavu, což rozlítilo rodiče,“ prozradila v rozhovoru.

Hudebníkovi tak trvalo skoro půl roku, než ho rodina nové přítelkyně přijala. „Když už viděli, že je to vážné, pozvali mě na Vánoce,“ vzpomíná.

Marcelu nejvíce na písni Náš cíl překvapilo, že k ní napsal text její muž, který zpravidla jen skládá hudbu. „To byla ta pravá krása, to bylo to mega,“ popsala své pocity. Zpěvák upřesnil, že skladba pochází z nového alba, které vyjde v únoru. Premiéra písně i klipu je naplánována na 11. září v 11:11. Právě v tuto hodinu se totiž prý partneři seznámili.

Premiéru videoklipu můžete sledovat zde:

Nový repertoár nahrává muzikant v Londýně s kapelou známého zpěváka Robbieho Williamse. „Když jsme píseň nahráli, večer na hotelu jsem přemýšlel, že by mohlo jít o skladbu právě pro Marcelu. V tu chvíli jsem měl myšlenku: ‚Náš cíl je být s tím, na kom ti záleží‘, což se nakonec stalo mottem,“ popsal Michal David.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Do boje o Oscara vyšle Česko Vlny. Film vidělo během měsíce přes 350 tisíc diváků

Tagy: