Zažila jsem scény jako z hororu, překvapila Sklovská. Popsala sexuální obtěžování primářem

Sisa Sklovská se stala obětí sexuálního obtěžování. Osmapadesátiletá slovenská pěvkyně uvedla, že ji v minulosti napadlo už mnoho mužů. Jedním z nich měl být i primář nemocnice. Pro rozhlasový pořad popsala, jak děsivou situaci nakonec vyřešila.

Sklovská svou zkušenost odhalila v rozhlasovém pořadu K-FUN, informuje web Nový Čas. „Byla jsem asi tři měsíce hospitalizovaná a v noci si mě primář zavolal k sobě. Naháněl mě po místnosti,“ popsala zpěvačka nepříjemný zážitek překvapeným moderátorům.

ČTĚTE TAKÉ: V dlaních se jí tvoří výrůstky. Zpěvačka Sisa Sklovská promluvila o své záhadné nemoci

Primář měl na Sklovskou dokonce vytáhnout své přirození. Ta se ale rozhodla pro aktivní odpor. „Byla jsem vystrašená a řekla jsem mu, že budu strašně křičet, jestli mě nepustí. On se lekl a pustil mě. Jenže na mě bylo vidět, že se něco stalo. Přišel mě navštívit kamarád a ptal se, co mi je,“ pokračovala Sklovská s tím, že příteli řekla pravdu a ten to následně oznámil.

Pro primáře to mělo neblahé následky. „Spustila jsem lavinu. Když jsem to řekla já, přihlásily se i další ženy. Mnoho žen. Dělal to pravidelně. Sebrali mu diplom a vyhodili ho,“ dodala.

Sklovská následně pro web Topky.sk upřesnila, že incident se odehrál, když jí bylo 20 let. Nejednalo se ale o jediný podobný zážitek. „Musím vám říct, že jako děvče jsem zažila hrozné scény jako z hororu. V životě už mě napadlo mnoho mužů. Ale nikdy nedošlo úplně k tomu… ale bylo to strašné,“ cituje slova Sklovské pro K-FUN web Plus JEDEN DEN.

Zpěvačka proto apeluje na ženy, které se ocitnou v podobných situacích, aby neztrácely duchapřítomnost a bránily se.

Sisa Sklovská je úspěšná slovenská operní a muzikálová pěvkyně. V minulosti účinkovala také jako porotkyně v soutěži Česko Slovenský X Factor, kterou vysílala televize Prima.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Muž, který napadl dvě ženy v Plzni, byl sám obětí znásilnění. Hrozí mu deset let vězení

Tagy:
nemocnice primář sexuální obtěžování napadení trestná činnost Sisa Sklovská trestná činnost, právo a spravedlnost sexuální trestné činy Česko Slovenský X Factor