Zvukoloď kapely Prago Union spatří brzy světlo světa. Na koncertu vystoupí i další hvězdy

Legendární hiphopová formace Prago Union se rozhodně o prázdninách nefláká. Vedle koncertování po celé republice své fanoušky brzy potěší i novou deskou, ze které právě vypustila do světa první singl s názvem Cílová skupina. Jak frontman hraje s živou kapelou pod širou oblohou, se mohou ve středu 31. července dorazit podívat všichni fanoušci na Občanskou plovárnu. Na pódiu se objeví i David Koller a zpěvačka Bára Poláková. Dalším hostem bude raper Rest.

Nové album Prago Union se bude jmenovat Zvukoloď a bude obsahovat 19 písní. Jako první vlaštovku kapela právě vypustila singl Cílová skupina. Celé album poprvé spatří světlo světa už v pátek 9. srpna.

Bude k poslechu na streamovacích platformách. Je možné, že některou z nových písní uslyší fanoušci exkluzivně už v rámci koncertu na Občanské plovárně. Zda se tak skutečně stane, se dozvíme ale až na místě.

ČTĚTE TAKÉ: Popíjel s přáteli a pak přišel osudný pád. Herec Thommy Schiavo tragicky zahynul ve 39 letech

Prago Union tu každopádně fanouškům naservíruje spoustu písní z celé své téměř dvaadvacetileté historie. Návštěvníci budou mít navíc jedinečnou možnost slyšet Katův rap v doprovodu zpěvu netradičních hostů, kterými budou David Koller a Bára Poláková. Chybět nebude ani raper Rest, se kterým Kato na jaře vydal desku A)TÝM. Už jen to slibuje opravdu jedinečný zážitek.

Pokud u toho nechcete chybět, dorazte ve středu 31. července do areálu Občanské plovárny. Vstupenky si můžete zakoupit na oficiálních stránkách.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Absolonová má pracovní léto. Nejen v lásce jedu do limitů. Jsem rozmazlená muzikály, přepnula jsem do činohry

Tagy:
hudba album David Koller Bára Poláková Prago Union Rest hudební vystoupení Občanská plovárna hudební žánr umění a zábava umění, kultura, zábava a média