Absolonová: Nejen v lásce jedu do limitů. Jsem rozmazlená muzikály, přepnula jsem do činohry

Monika Absolonová má pracovní léto.

Monika Absolonová si užívá léto pracovně

Zpěvačka Monika Absolonová si užívá léto pracovně. Fanoušci ji mohou vidět například na letní scéně divadla Studio Dva. Pochopitelně si ale udělá čas i na své dva syny. S nimi si právě teď užívá společné chvíle u moře.

Absolonová letos v létě divadelní prázdniny nemá. Diváci ji mohou vidět na prknech letní scény divadla Studio Dva, kde září ve hře o zpěvačce Judy Garlandové. „Já jsem si odskočila od muzikálů a hraji drama,“ komentovala roli v rozhovoru pro Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Hanychová s manželem v ráji na Bali. S fanoušky sdíleli fotky z exotické dovolené

„Reakce diváků mě neustále překvapují a navíc vyšly i neuvěřitelné recenze, až jsem si říkala, že si ti lidé před tím něco dali,“ smála se Absolonová. Dodala ale, že má štěstí na krásné role, které ji v jejím věku potkávají. „Muzikálové role, na které jsem rozmazleně zvyklá, nejsou, tak jsem se přepnula do činohry,“ popsala s tím, že je pěkné, kolik reálných postav už hrála. „Teď je to Judy, hrála jsem ale i Evitu, Antoinettu a Kleopatru,“ vyjmenovala zpěvačka.

A co dělá ve volném čase? „Móňa se snaží být zodpovědná maminka, což si myslím, že je věc, která se mi daří dobře,“ popsala. Hlavu si čistí také u stavby chalupy. „Konečně mám studnu, na kterou jsem čekala roky,“ smála se s tím, že dům staví hlavně pro své syny.

Partnera zatím oblíbená zpěvačka stále hledá. „Já jedu do limitů nejen v lásce. Někdy už by to spousta lidí dávno vzdala, ale já ne, já držím,“ uvedla s tím, že by to ale na sobě chtěla změnit. Nemusí prý držet všechno.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Perkausová zářila na dostizích. Mám štěstí v lásce, svěřila se se svou sázkou moderátorka

Tagy: