Zvrat ve vyšetřování únosu tříleté Maddie. Hlavní podezřelý může být nevinný

Natáčení dokumentu o zmizení tříleté Madeleine McCannové odhalilo nové svědky. Hlavní podezřelý by vzhledem k vyšetřování televizních detektivů nemusel mít s jejím zmizením nic společného.

Němečtí policisté, kteří minulý rok v červnu usvědčili z únosu tříleté holčičky čtyřiačtyřicetiletého násilníka Christiana B., dle televizních vyšetřovatelů nemají žádné konkrétní důkazy. Natáčení nového dokumentu o případu ztracené Madeleine by mělo přinést svědky, kteří pomohou najít stopy v jejím záhadném zmizení. Podle informací webu The Sun stáli ze jejím únosem dva Rusové, kteří dívku údajně unesli z prázdninového apartmánu v portugalském Praia da Luz v roce 2007.

Letos na jaře by tříletá holčička oslavila své osmnácté narozeniny. Ačkoli německá policie věří, že Madeleine byla zavražděna, její rodiče po ní stále nepřestávají pátrat.

„Každý květen je pro nás těžký. Připomíná nám to ty ztracené nebo ukradené společné roky. Letos to obzvlášť bolí, protože bychom měli slavit Madeleininy osmnácté narozeniny. Co víc k tomu říct,“ napsala na sociální síti rodina ztracené dívky.

Tagy:
únos svědci Madeleine McCannová německá policie Praia da Luz The Sun únosce