Bondovky čeká zásadní změna. Craiga nahradí hvězda Avengers, natáčení začne letos, píší média

Aaron Taylor-Johnson

Nový James Bond

V pořadí sedmým představitelem slavného agenta 007 by se měl stát britský herec Aaron Taylor-Johnson, známý z filmů Nářez a Avengers. Informoval o tom britský deník The Sun. Třiatřicetiletý Johnson sice ještě nepodepsal smlouvu, podle médií je ale jen otázkou dnů, kdy bude oznámen jako nástupce dosavadního Jamese Bonda Daniela Craiga.

Další špionážní film o agentovi 007 by se měl natáčet už letos pod záštitou společnosti Eon Productions. „Aaron s nimi v nejbližších dnech podepíše smlouvu a oni se mohou začít připravovat na velké oznámení,“ píše deník The Sun.

ČTĚTE TAKÉ: Jakub Prachař si přivydělával háčkováním. Dosud nechápe, proč si ho Sara Sandeva vybrala

Možné obsazení v bondovské sérii nevyvrátil ani sám herec: „Moc si vážím toho, že si mě lidé v této roli umí představit. Beru to jako velký kompliment,“ uvedl minulý týden pro magazín Numero.

Který z herců ztvárnil Jamese Bonda nejlépe?

Natáčení další bondovky bylo dosud odloženo kvůli hollywoodským stávkám, které v loňském roce zasáhly filmový průmysl. Podle zdrojů The Sun se v tuto chvíli pracuje na scénáři.

V souboji o roli Bonda měl Johnson porazit i takové hvězdy jako jsou Cillian Murphy, Idris Elba, Henry Cavill či James Norton.

Svou hereckou kariéru zahájil Johnson již v raném mládí, větší slávy se ale dočkal až díky ztvárnění Johna Lennona ve filmu Nowhere Boy. O rok později účinkoval v akční komedii Nářez. Zazářil také v roli Vronského v adaptaci slavného literárního díla Anna Karenina či v sérii o superhrdinech Avengers.

Herec byl také dvakrát nominován na ceny BAFTA a dříve získal ocenění za nejlepšího herce ve vedlejší roli na Zlatých glóbech za roli ve filmu Noční zvířata.

Johnson je ženatý s o čtyřiadvacet let starší režisérkou Sam Taylor-Johnsonovou, s níž má dvě dcery.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Otazníky okolo princezny Kate přiživují konspirační teorie. Návštěva trhů vyvolala další

Tagy: