Jakub Prachař si přivydělával háčkováním. Dosud nechápe, proč si ho Sara Sandeva vybrala

Jakub Prachař prozradil, že háčkovat ho naučila babička.

Jakub Prachař v 7 pádech Honzy Dědka

Moderátor a herec Jakub Prachař v oblíbené talkshow 7 pádů Honzy Dědka zavzpomínal na dětství. Povyprávěl o tom, kdo ho z rodiny naučil háčkovat, čímž si pak mohl přivydělávat. „Háčkoval jsem hakisáky, prodával je za 250 korun,“ prozradil Prachař. Také připomněl, jak se dal dohromady se svojí partnerkou Sarou Sandevou a vysvětlil, proč jí radí, aby se s ním rozešla. Přiznal, že dosud nechápe, proč si ho půvabná herečka vybrala.

Háčkování ukázala Prachařovi babička, která herce mimo jiné naučila také šít a vyšívat. „Spletla si mou entitu s vnučkou. Takže mě to naučila, dodnes to dělám,“ svěřil se moderátor s tím, že háčkovat naučil také svoji dceru. „Doufám, že ona to pak naučí svoji dceru i syna, jak je to v naší rodině běžné,“ pousmál se.

ČTĚTE TAKÉ: Platby přes bankomat i telefonáty s útočníkem. Co vše zveřejnila policie o Bendigově kauze?

Tahle dovednost se mu v životě náramně hodila. Mohl si s ní přivydělávat. „Háčkoval jsem hakisáky, a pak jsem ty míčky prodával za 250 korun,“ pochlubil se.

Svůj um předvedl i přítelkyni Saře Sandevě. „Sáře jsem uháčkoval šálu z béžové vlny. Moje dívka má ráda převážně béžovou. Šála měla kilo a půl, a tak jsem si dovolil udělat krátký sloupek volnější. Na konci řady musíš trefit počet uzlíků, když to netrefíš, tak se začne rozšiřovat. Začneš šálou a najednou z toho máš trojúhelník,“ nastínil a doplnil, že první slávistickou šálu upletl Honzovi Muchowovi, který ji ještě v ten den ztratil.

Přítelkyni radí, aby ho opustila

Kvůli kriminálnímu seriálu Dvojka na zabití zhubl Jakub Prachař 15 kilo. „To se vyplatilo. Seznámil jsem se se Sárou, od té doby se jí omlouvám a furt jí říkám, ať se nebojí, že to bude zase jako dřív,“ vyprávěl.

Stále je ale v údivu, proč s ním půvabná herečka tvoří pár. „Nerozumím tomu dodnes, na co jsem ji sbalil. A mnohokrát jsem se ptal, jestli by nechtěla zažít něco exkluzivnějšího. Spoustakrát jsem se jí zeptal, ale ona říkala, že mě miluje. Mě to dojímá. Ale já ji teda miluju za to, že mě vzala na milost,“ vysvětlil syn Dany Batulkové a Davida Prachaře.

Kromě Jakuba Prachaře si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla herce Vojtu Kotka, moderátora Libora Boučka a členy již dnes neexistující kapely Lunetic. Premiérový díl sledujte v úterý 19. března ve 21:35 na Primě.

Tagy: