Nový klip Štefana Margity s názvem Intimity. S rodinnou kamarádkou ztvárňují milence

Nový klip Štefana Margity s názvem Intimity

Nový klip Štefana Margity

Štefan Margita nazpíval s rodinnou kamarádkou Martou Kovaříkovou píseň Intimity a natočili k ní i videoklip. CNN Prima NEWS se ho jako jediná mohla zúčastnit a připravit tak pro vás exkluzivní rozhovor.

K tomu, že by rád natočil videoklip, Štefana Margitu prý inspirovalo vydavatelství Supraphon. „Když mi udělil zlatou desku za Na správné cestě, tak jsem si řekl, že by se jedna píseň hodila, a tou je Intimity,“ sdělil pro Showtime na CNN Prima NEWS zpěvák. Celý klip Štefana Margity je dostupný na youtubovém kanálu vydavatelství.

A oslovit se rozhodl rodinnou kamarádku Martu Kovaříkovou, která i přesto, že byla zpočátku v rozpacích, na nabídku kývla. „Nejsem zpěvačka. Jenom jsem měla štěstí, že mě oslovil. Jsme dlouholetými přáteli. A právě Hanička (Zagorová, pozn. red.) mi jednou řekla, že mám příjemný hlas,“ svěřila se Marta.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vyjde bankovka se Zagorovou. Margita se rozplýval nad její podobou, stojí několik tisíc

Právě proto prý neváhala, když ji Štefan poprosil: „Nejdříve jsem měla namluvit mluvené slovo a pak jsme spolu ještě nazpívali refrén. Nesmírně mě to potěšilo a moc doufám, že mu neudělám ostudu,“ uvedla.

V novém klipu k písni Intimity ztvárňují milence, kteří se rozhádali a pak se zase sblížili. „Je to život a je to takové malé drama,“ konstatovala Marta.

PŘIPOMEŇTE SI: Jak na zpěvačku Hanu Zagorovou vzpomínali její blízcí? Štefan Margita se svěřil, že ho naučila, jak být laskavý

Tagy:
zpěvák Hana Zagorová hudební klip Štefan Margita Showtime Marta Kovaříková