Ronaldo se ozval poprvé od tragédie. Díky Anfielde, dojali ho fanoušci Liverpoolu

Portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo z Manchesteru United poděkoval fanouškům Liverpoolu za gesto podpory při úterním ligovém utkání, které hvězdný útočník vynechal kvůli úmrtí novorozeného syna.

Ronaldo s partnerkou Georginou Rodríguezovou očekávali narození dvojčat. V pondělí však na sociálních sítích informovali o tom, že chlapec zemřel a že jim v náročné situaci dodává sílu narození holčičky.

Bývalá hvězda Realu Madrid nebo Juventusu kvůli tomu vynechala duel s rivalem z Liverpoolu, jehož fanoušci vyjádřili Ronaldovi podporu minutovým potleskem a zpěvem slavné klubové hymny „You'll Never Walk Alone“ (v překladu Nikdy nebudeš kráčet sám).

Potlesk příznivci na stadionu Anfield spustili symbolicky v sedmé minutě podle čísla dresu pětinásobného vítěze Zlatého míče. Hráči obou celků také nastoupili k zápasu s černými páskami.

„Jeden svět. Jeden sport. Jedna velká rodina. Díky, Anfielde, napsal poté Ronaldo na Instagramu. „Moje rodina na ten okamžik respektu a soucitu nikdy nezapomene,“ přidal kapitán mistrů Evropy z roku 2016.

S Rodríguezovou už Ronaldo vychovával čtyři děti, z toho jedno společné, dceru Alanu narozenou v roce 2017. V červnu stejného roku porodila Ronaldovi náhradní matka dvojčata Matea a Evu. Nejstarším potomkem pětinásobného držitele Zlatého míče je Cristiano Jr., jenž se narodil v USA v roce 2010 ženě, jejíž identita nebyla odhalena.

Tagy:
smrt Evropa Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Ronaldo Real Madrid Manchester United děti smrt dítěte fotbal sport Zlatý míč fanoušci Liverpool FC Anfield Road Anfield Jeden svět Juventus FC Manchester United FC