Onanista z recepce pražského hotelu se přihlásil policii. Nejspíše vyvázne s podmínkou

Muž onanoval na recepci hotelu (ilustrační foto).

Muž, který onanoval na recepci hotelu v Praze, se přihlásil policii

Hodinu a půl onanoval na recepci pražského hotelu. Řeč je o muži s pleší, kterého policisté popisovali jako leváka. Pátrání netrvalo příliš dlouho. Po zveřejnění příběhu se sám přihlásil a nyní je už obviněný, uvedla ve svém vysílání televize CNN Prima NEWS.

Muž do hotelu v centru Prahy přišel jako host s přáním ubytovat se. Neměl ale u sebe doklady, a proto se posadil na recepci. Tam bez váhání začal s „představením“, které trvalo přes hodinu a půl. Přihlížela mu strnulá recepční, která se obávala, že když jakkoliv zasáhne, onanující muž ji ublíží. Podle sexuologa se zachovala správně.

ČTĚTE TAKÉ: Policie v Polsku zadržela odsouzeného dezinformátora Čermáka. Řeší se předání do ČR

„Ne každý, kdo masturbuje na veřejnosti, je exhibicionista. Může se jednat i o sexuálního agresora. Ten se pozná, že s obětí navazuje kontakt a zkracuje vzdálenost,“ vysvětlil pro CNN Prima NEWS sexuolog Petr Weiss.

Muž s recepční skutečně kontakt navázal – při pokusu o ubytování a pak znovu po masturbaci. To podle policistů ženě poděkoval, zřejmě za to, že mu dělala společnost, a z hotelu odešel.

Poté, co se jeho tvář objevila v médiích, policisté zjistili jeho identitu. Ještě před tím, než mu zaklepali na dveře, přišel se sám přihlásit na služebnu.

„V tuto chvíli je obviněný pro trestný čin výtržnictví a v případě odsouzení mu hrozí až dva roky za mřížemi. Nutno říct, že muž s policisty spolupracoval a k činu se přiznal,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jan Rybanský.

Vyšetřování probíhá na svobodě. Z incidentu zřejmě vyvázne s podmínkou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Sex s milenkou, vykopnuté dveře a postřelený manžel. Expolitik z Lovosic vypovídal u soudu

Tagy: