Osmý ročník akce ALPINE PRO Prima Run přilákal stovky účastníků i diváků

V sobotu 19. srpna proběhla na Výstavišti Holešovice oblíbená akce plná sportu, celebrit a zajímavých výher. Společenská událost propojená se sportovním výkonem. Kdo si odnesl radost z vítězství? Každý, kdo se ve zvolené kategorii postavil na start a doběhl do cíle.

Již osmým rokem se konal běžecký happening. Tentokrát se milovníci pohybu sešli na pražském Výstavišti Holešovice, podali v horku bezesporu skvělé sportovní výkony a užili si odpoledne plné výher, dárečků, ale také celebrit. Akce se účastnily nejen tváře Primy. Všichni se mohli setkat a vyfotit se sportovci a s ústředními postavami očekávaného seriálu Eliška a Damián. Také mohli poměřit síly s olympioniky Michalem Krčmářem, Jiřím Prskavcem, bratry Svobodovými. Kromě toho se setkali s moderátory CNN Prima NEWS a užili si akustický koncert Emmy Smetany. Startovní balíček byl plný dárků od partnerů. Praktických i těch pro radost. Navíc i se zdravým občerstvením v podobě energetické tyčinky Bombus – pro dospělé účastníky. Děti si den užily v herně Barbie a Hot Wheels. Kreativní zábava pro ně byla připravena ve stánku SEVT. Vyhrály si rovněž s Betadinou. Dospělí si mohli nechat změřit zrak u stánku OZP, užít si lahodného luxusu tyčinky Geisha a vyhrát růžový fiat. Vše zaznamenat bylo možno u stánku CANON, kde si rodinky mohly pořídit společné foto. V neposlední řadě se soutěžilo o poukazy na nákup v prodejnách a na e-shopu ALPINE PRO.

Sevtíkův dětský běh ukázal, že dětská energie je nevyčerpatelná

„Moc se mi líbila touha dnešních dětí vyhrávat. Ty, které se postavily na start Sevtíkova dětského běhu, rozhodně nejsou líné a jsou důkazem toho, že to s nastupující generací není tak špatné. I když prognózy jsou negativní, já zůstávám optimistou. Všechny děti vyhrály svůj závod na celé čáře,“ podotýká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima. Děti si užily také bohatý doprovodný program.

Celebrity vyhrály samy nad sebou

Rozcvičku před velkým během vedla atletka a fitness trenérka Barbora Procházková. Předběžcem Sevtíkova dětského běhu, ale i účastníkem ALPINE PRO Prima Run, byl Láďa Hruška, který si sáhl na dno svých sil, nicméně oba závody zvládl na jedničku. Sportovní moderátor Petr Vágner s partnerkou dokázali, stejně jako ostatní moderátoři, že jim sport rozhodně není cizí. Po akci zbylo všem dost energie pro skvělý koncert Emmy Smetany.

Profi příprava se sportovní výbavou ALPINE PRO

Pokud vám to letos nevyšlo a trať o délce 5 km byla nad vaše síly, trénujte už dnes na příští rok. S přípravou je totiž nejlepší začít v předstihu. Titulární partner se právě o výkon všech sportovců dlouhodobě stará. ALPINE PRO je předním českým výrobcem sportovního, outdoorového oblečení a obuvi a oficiálním partnerem Českého olympijského týmu. Jak vysvětluje Václav Hrbek, majitel společnosti ALPINE PRO: „Pro nás vyhrává každý, kdo na akci dorazil. Je potřeba, aby se sport stal pravidelnou součástí každodenního života všech, kteří se starají o své zdraví, životní styl. Rádi jim pomůžeme s tím, aby byli pro sportovní výkon správně oblečeni a pro lámání osobních rekordů byl jejich outfit za všech situací dokonalý a funkční.“

Tagy: