Kvalifikace se změnila v divočinu. Bývalý sparťan kousl soupeře, ten ukázal otisk zubů

Kvalifikace fotbalové Ligy mistrů v Bratislavě se změnila v pěknou divočinu. Bývalý hráč Sparty Praha nebo italského AC Milán Juraj Kucka, hájící v současnosti dres domácího Slovanu, na konci poločasu neudržel nervy na uzdě a na zemi kousl jednoho ze soupeřů – Konžana Nega Ekofa. Ten ukázal rozhodčímu otisk zubů, následovala porada s videorozhodčími a červená karta. Slovenský mistr s lucemburským klubem Hesperange jen ostudně remizoval 1:1.

Pro domácí měl být soupeř z Lucemburska snadným soustem, jenže po 22 minutách prohrávali. Vladimír Weiss sice rychle vyrovnal, ale do vývoje celého zápasu svým úletem výrazně promluvil Juraj Kucka, kterého si čeští fanoušci mohou dobře pamatovat z pražské Letné, kde strávil tři sezony.

MOHLO BY VÁS ZAUJMOUT: Pokrok v otázce národního stadionu? Výkonný výbor FAČR má jednat o nabídce Sparty

Těsně před pauzou na něj nedopatřením po souboji dopadl vytáhlý Ekofo a Kucku zalehl. Slovenský matador si to nenechal líbit a zahryzl se do něj. Konžský fotbalista vyskočil a šel ukázat otisk zubů sudímu, ten incident zprvu nezaregistroval, takže využil pomoc videa.

Konečný verdikt domácí fanoušky nepotěšil, hvězdná ikona se musela předčasně pakovat do sprch a Slovan Bratislava odehrál druhé dějství o hráče v poli méně.

Houževnatého soka nedokázal v oslabení přehrát a v závěru málem inkasoval. Remíza s Lucemburčany je pro slovenského mistra jen slabou útěchou.

Tagy:
Bratislava Letná AC Sparta Praha ŠK Slovan Bratislava Lucembursko Vladimír Weiss Juraj Kucka AC Milan Liga mistrů UEFA Fotbalová asociace České republiky