Pes vyčmuchal na Jičínsku zloděje, který na benzínce odcizil bonbóny. Už dříve byl odsouzen

Muž se ve středu ráno vkradl do benzínky na Jičínsku. Policisté na místo činu dorazili a za pomoci služebního psa pachatele na útěku dopadli. Pro zloděje se nejedná o první problém se zákonem. Již v minulosti byl odsouzen, informovala CNN Prima NEWS.

K vniknutí do čerpací stanice měl muž údajně použít betonové dlaždice. Těmi vysklil vchodové dveře a následně ukradl několik předplacených SIM karet. Zloděj po cestě sebral také perlivou vodu a balíček bonbónů. Poté z místa utekl.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podivín vláčel po městě ukřižovaného Ježíše Krista. Velký krucifix odnesl z kostela

Policie kvapem mířila na benzínku, aby muže zadržela. Jelikož byl pryč, do akce zapojila služebního psa Voxe. Čtyřnohý pomocník zachytil pach kriminálníka a vydal se po jeho stopách.

Hlídka pachatele vypátrala ve křoví, 250 metrů od inkriminovaného místa, za necelou hodinu od oznámení zločinu. Při komunikaci policistům tvrdil, že má po kapsách pouze cigarety.

Jednačtyřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže a poškození cizí věci. Již v minulosti byl za podobný čin odsouzen. Nyní mu hrozí tři roky vězení.

SLEDUJTE TAKÉ: Zloděj kradl u Armády spásy

Tagy: