Pljuščenkovi dopřáli synkovi luxusní oslavu. Arsenij zápasil se svíčkami na obřím dortu

Rodina dvojnásobného olympijského vítěze z Ruska Jevgenije Pljuščenka si potrpí na velkolepost. Výjimkou nebyly ani druhé narozeniny Arsenije, mladšího syna slavného krasobruslaře a jeho ženy Jany Rudkovské. Dítěti dopřáli velmi luxusní oslavu.

„Všechno nejlepší, zlato. Hlavně ať jsi zdravý a šťastný! Našemu malému jsou dnes dva roky,“ napsala Rudkovská na Instagram pod video, na kterém se Arsenij dlouho marně snaží sfouknout svíčky.

Spíše ho zaujalo ovoce na obrovském dortu nebo svazek různobarevných balónků včetně jednoho, který ukazoval, kolikáté narozeniny slaví. Na stole nechyběla ani váza s nespočtem bílých růží. Stejné video sdílel i Jevgenij Pljuščenko.

Pro někoho může být překvapením, že také Arsenij už má účet na sociálních sítích, na kterých se rovněž materiál z oslav objevil. Instagramový profil malého Pljuščenka dokonce sleduje přes 28 000 fanoušků.

Tentokrát měla slavná rodina příjemné starosti. Před nedávnem ale Rudkovská musela odrážet slovní útoky ze strany ruské modelky a blogerky Milany Tjulpanové. Ta napřed nařkla Pljuščenkovu manželku z toho, že lže o svém věku – tedy že jí není 47 let. Netrvalo dlouho a Rudkovská se musela bránit znovu, protože tentokrát se bývalá žena fotbalisty Alexe Keržakova na sociálních sítích dotkla jejího staršího syna. Devítiletý Alexandr měl prý popíjet v letadle alkohol. Matka se nechala slyšet, že „snížit se k podobnému obvinění je podlé“ a uvedla věci na pravou míru.

Tagy:
oslava narozeniny krasobruslení Rusko Jana Rudkovská Jevgenij Pljuščenko Arsenij Pljuščenko