Pocty Haně Zagorové. Na dvojici koncertů zazní i píseň, kterou zpěvačka složila pro manžela

Pocty Haně Zagorové. Budou se konat dva velké koncerty.

Pocta Haně Zagorové

Pocty Haně Zagorové! Tak se jmenovala úterní konference, při jejíž příležitosti se odtajnily dva připravované velké koncerty na počest zesnulé zpěvačky. V Hančině nejoblíbenější restauraci se sešli její přátelé, kolegové a samozřejmě nechyběl ani její milovaný manžel, Štefan Margita.

„Luboš Kříž vymyslel, že Lucerna bude pokračovat jako pocta Haně Zagorové a 19. prosince se to odehraje. A protože se tam vejde relativně málo lidí, tak vzniknul nápad, že by byla ještě 6. února jedna zastávka v O2 areně,“ pochlubil se novinkou pro CNN Prima NEWS moderátor Leoš Mareš.

Prodej vstupenek na tyto dva koncerty začne 6. září – v den, kdy by Hana Zagorová oslavila sedmasedmdesáté narozeniny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Exkluzivní rozhovor se Ztraceným: Promluvil o velkém překvapení od fanoušků i konci na scéně

Zpěvačka byla velmi smutná, když musela zrušit vystoupení k pětasedmdesátým narozeninám, které mělo proběhnout v Lucerně. „Je mi to strašně líto, protože jsem je měla tak krásně vymyšlené,“ svěřila se tehdy.

„Je pravda, že Lucerna byla tehdy připravená. A můžu prozradit, že je to ta Lucerna, co bude teď 19. prosince. Byl to takový můj dluh vůči Hance. Řekl jsem si, že to udělám a její písničky, jak je měla vymyšlené, zazní,“ uvedl zpěvaččin manažer Luboš Kříž.

„Bude tam vystupovat spousta mých kolegů a kolegyň a všichni máme nějaké písně, které budeme zpívat. Já budu zpívat Rybičku a píseň Mít tě ráda. Ta je moc hezká, jelikož si k ní Hanka napsala text a je o Štefanovi. A vzhledem k tomu, že jeho mám moc ráda a měla jsem možnost být u chvil, kdy byli spolu, a vím, jak hluboký měli vztah, tak myslím, že to pro mě bude ještě těžší než ta Rybička,“ poznamenala smutně zpěvačka Monika Absolonová.

Přiznala také, že by si moc přála, aby u toho Hana Zagorová mohla být: „Já bych prostě chtěla, aby seděla v první řadě a řekla mi, že to bylo hezký nebo že jsem něco neudělala správně. To by mi vyhovovalo. Ale věřím, že bude tam někde na nebi a bude nás sledovat,“ poznamenala.

SLEDUJTE TAKÉ: Připomeňte si den, kdy zpěvačka Hana Zagorová odešla do hudebního nebe. Bylo jí pětasedmdesát let. Dlouhodobě bojovala s poruchou krvetvorby.

Tagy:
koncert O2 arena Monika Absolonová Lucerna Hana Zagorová Showtime Pocty Haně Zagorové Leoš Mareš Štěpán Margita Luboš Kříž