Bolestný den pro Margitu. Zagorová by slavila narozeniny, poslal jí dojemný vzkaz

Štefan Margita musel říct poslední sbohem své lásce Haně Zagorové. Ta zemřela ve věku 75 let.

Zagorová jako graffiti na Lennonově zdi

Třicet let slavil Štefan Margita narozeniny své milované manželky po jejím boku. Letos mu však nezbývá nic jiného, než jí alespoň popřát na sociálních sítích. Hana Zagorová zemřela v pátek 26. srpna, ani ne dva týdny před svými 76. narozeninami. Ty by zpěvačka oslavila v úterý 6. září.

„Neříct nic, někdy znamená říct úplně všechno. Dnes bychom společně oslavili tvoje narozeniny. Miluji tě,“ napsal pod fotografii své manželky Margita.

Se Zagorovou prožil dlouhých 30 let a její odchod ho velice zarmoutil. „Moc mi chybíš,“ uvedl operní pěvec nedlouho po její smrti na Instagramu.

Oblíbená česká zpěvačka Hana Zagorová zemřela v pátek 26. srpna. Bylo jí 75 let. Umělkyni dlouhodobě doprovázely zdravotní problémy. Její stav se začal vážně zhoršovat poté, co v září 2020 prodělala koronavirus s velmi těžkým průběhem.

Jelikož si Zagorová údajně nepřála pohřeb, uspořádal Margita dvě pietní akce – soukromou zádušní mši minulé úterý v kostele sv. Tomáše v Praze na Malé Straně a poslední rozloučení pro veřejnost, které se uskutečnilo ve středu v pražském Divadle Kalich. Tam dorazily stovky fanoušků.

I oni se snaží Margitu na sociálních sítích podržet. „Milý Štefane, zažil jste velkou lásku, a to se každému nepodaří. Teď zažíváte velkou bolest a my, co jsme vás oba měli rádi, tu jsme s vámi. Hančina láska je tu s vámi dál. Hodně sil. Pouštíme si váš božský zpěv,“ vzkázal mu jeden z komentujících.

Tagy: