Policajtům doklady nedávám, vyjel opilec na strážníky v Praze. Pak po nich hodil pepřový sprej

Policie (Ilustrační foto)

Agresivní hádka s městskými policisty

Agresivní muž popíjející alkohol v parku na Tylově náměstí v Praze se pustil do potyčky s městskými strážníky. Nejdříve odmítl strážníkům předložit doklad totožnosti, posléze po strážnících hodil pepřový sprej. Muž vzápětí skončil v poutech, zjistil štáb Krimi zpráv CNN Prima NEWS.

Strážci městského pořádku nejdříve podle záběrů z kamery umístěné na těle muže upozornili na zákaz konzumace alkoholu na náměstí. Zároveň ho požádali o doklad totožnosti. Muž odmítl spolupracovat „Ježišmarjá, doklad ti nedám. Já policajtům doklady nedávám,“ oznámil strážníkům nevrle.

ČTĚTE DÁLE: Nové detaily zvláštní vraždy u Prahy. Přítelkyni přejel v poli, policie popsala sled událostí

Poté, co strážníci muže několikrát požádali o doklad totožnosti, jim doporučil, aby si jeho údaje našli přes internetový vyhledávač. Podrážděně muž také reagoval na jejich dotaz, zda má u sebe zbraň. Z kapsy vytáhl pepřový sprej s výhrůžnými slovy: „Na, sežer si ho!“ Sprej poté demonstrativně hodil směrem k nim.

Zjevně nespolupracující muž nakonec skončil v poutech. „Strážníci použili donucovací prostředky včetně pout,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Zatčení muže překvapilo. Své údaje nakonec městským policistům nadiktoval.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Drama v pražském metru. Mladík vytáhl pistoli na jiného pasažéra, incident zachytily kamery

Tagy: