Ukrajinec měl zemřít po rvačce na krvácení do mozku. Policie hledá svědky násilné potyčky

Policie ČR žádá veřejnost o spolupráci při pátrání po možných svědcích

Smrtelná bitka Ukrajince

Krajští kriminalisté z Ústeckého kraje prověřují násilný trestný čin, ke kterému podle informací Policie ČR došlo v neděli 13. srpna 2023 v době od 3:25 hod. v Teplicích-Trnovanech, ul. Jana Koziny před budovou zábavního podniku Luna. Obětí je podle webu iDNES.cz Ukrajinec, jenž v nemocnici zemřel na následky fyzické potyčky. Policie žádá veřejnost o spolupráci při pátrání po možných svědcích.

Pětatřicetiletý muž byl podle webu iDNES.cz po incidentu záchranáři v bezvědomí převezen do teplické nemocnice. Měl mít proraženou lebku a silné krvácení do mozku. Další den byl muž převezen do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. Policie v souvislosti s případem vydala žádost o spolupráci veřejnosti při pátrání po možných svědcích, kteří jsou zachyceni na fotografiích.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální napadení Ukrajinek na Plzeňsku: Jedna skončila v bezvědomí, útočit měl řidič auta

„Žádáme osoby, které se na kamerovém záznamu poznaly, nebo další svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali na místě činu a v jeho okolí a mohli by k případu sdělit jakékoliv relevantní informace, aby se s tímto svědectvím obrátili na linku 158 nebo na nejbližší služebnu Policie České republiky,“ uvedl tiskový mluvčí Policie ČR Kamil Marek s tím, že všechny získané informace a poznatky mohou kriminalistům významným způsobem přispět k objasnění skutku.

Dále se k události policie zatím nechce vyjadřovat. Manželka zemřelého muže údajně vypověděla, že byl do hlavy zasažen obuškem. Podle jejího svědectví byl muž vždy ten, kdo se do žádné rvačky nezapojil a naopak se snažil uklidňovat ostatní.

Tagy:
policie Ústecký kraj Teplice Česko Policie České republiky Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z. Trnovany