Policie prošetřuje úmrtí dvou osob v Hostinném. Obětí je i dítě, svědci mluví o vraždě

Policie prověřuje úmrtí dvou osob v Hostinném na Trutnovsku.

Smrt dvou lidí v Hostinném

Policisté prověřují úmrtí dvou osob ve městě Hostinné na Trutnovsku. Jejich těla byla nalezena v bytě jednoho z bytových domů. Místní obyvatelé redakci CNN Prima NEWS řekli, že se měl v bytě odehrát násilný trestný čin, při kterém měla zemřít žena a dítě. Úmrtí dítěte potvrdila také policie. Trestnému činu ale podle ní nic nenasvědčuje.

„Můžeme potvrdit, že prověřujeme úmrtí dvou osob v bytě, přičemž jedna z nich je mladší 18 let. Vzhledem k tomu nebudeme zatím poskytovat další informace,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Královéhradeckého kraje Šárka Pižlová.

ČTĚTE TAKÉ: Krkavčí matka zavraždila v Širokém Dole své čtyři děti. Nic si nepamatuji, tvrdí dodnes

Z informací hasičů a z policejní fotografie z místa vyplývá, že se událost stala v ulici Sídliště, což je lokalita převážně panelových domů. Hasiči v přehledu svých výjezdů uvedli, že do ulice Sídliště vyjížděli dnes před 09:00. Výjezd označili jako technickou pomoc a spolupráci se složkami integrovaného záchranného systému.

Několik místních obyvatel, kteří si přejí zůstat v anonymitě, pro redakci CNN Prima NEWS uvedlo, že se měl v bytě odehrát násilný trestný čin. Podle nich mělo dojít k vraždě ženy a malého dítěte. Jeden ze sousedů pak uvedl, že mělo jít o problémovou rodinu.

„Dva lidé zemřeli ze zatím neznámých příčin. Třetí osoba, nacházející se v tomtéž bytě, byla předána do péče lékařů,“ uvedli policisté na sociální síti X.

„Do současné doby jsme nezjistili žádné podezřelé okolnosti, které by nasvědčovaly tomu, že došlo k násilnému trestnému činu,“ uvedla večer Pižlová. Výsledky soudní pitvy by měla mít policie k dispozici v pondělí 9. září.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Střelba na škole v Georgii: 14letý chlapec vraždil puškou, kterou dostal od otce k Vánocům

Tagy:
policie společnost Hostinné okres Trutnov smrt a umírání trestná činnost, právo a spravedlnost vyšetřování trestné činnosti