Pomsta za Vémolu? Nakopat ho do rozkroku, řekl bojovník Kníže o Kinclovi a vyzval ho na souboj

Zápas Patrik Kincl vs. Karlos Vémola 2 byl pro vítěze nejtrapnější v jeho kariéře, řekl webu iSport uznávaný zápasník MMA Petr Kníže. Na adresu Kincla nešetřil ani ostrými výrazy, podle něj vítězný bijec jen machroval a zasloužil by „nakopat do rozkroku“ či „rozbít držku“.

Víkendový souboj v Oktagonu mezi Kinclem a Vémolou pořádně rozohnil českého profesionálního bojovníka MMA Petra Knížete. „Kincl by se měl omluvit za nejtrapnější zápas své kariéry a pak říct: ,Oukej, udělal jsem to takhle, nebyl to hezkej zápas, ale já jsem to nabodoval. A omlouvám se fanouškům za to, že jsem takovej ču**k, že jsem chtěl Karlose jen zesměšnit, nikoliv ten zápas pořádně vyhrát,‘“ řekl v rozhovoru pro web iSport.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kincl zdevastoval Vémolovi obličej. Ten mu nepodal ruku a odjel rovnou do nemocnice

Podle uznávaného zápasníka má šampion předvést adekvátní výkon a ne se jen opřít o pletivo. „Za mě ten zápas vyhrál Karlos v tom smyslu, že ho vytvářel a kontroloval ho u pletiva. Když už to člověk takhle jakoby odzápasí, že mi je z toho skoro do breku nebo na blití, tak si má prostě posypat popel na hlavu a říct: ‚Příště to bude lepší.‘ A ne, že ještě machruje, jakej podal dobrej výkon a jaká je superstar. Za to bych ho normálně nakopal do rozkroku. Fakt,“ sdělil Kníže a překvapivě neváhal vyzvat vítěze na souboj.

„To, co Kincl teď dělá, jako zápas s Pirátem (Samuel Krištofič) a teď s Karlosem, pro mě byla úplná tragédie. Takže si myslím, že ho buď musím vyzvat a zmlátit já, anebo ještě, až se jednou vrátí Machmud Muradov z UFC, tak mu dá přes držku... Za ty prachy mu klidně rozbiju držku,“ sdělil profesionál rozhořčený úrovní zápasu, který měl být vrcholnou událostí MMA.

Dodal, jak si představuje, že by souboj mezi ním a Kinclem měl vypadat. „Představuju si titulovej zápas na pět kol jiným způsobem,“ upřesnil a v nadsázce dodal, že do rozkroku soupeře klidně nakope v samotném zápase.

Tagy:
MMA Česká pirátská strana Karlos Vémola zápas Oktagon MMA Machmud Muradov Petr Kníže pomsta kníže Patrik Kincl MMA zápasník bijec zápas v kleci