Zůstalo po ní nezacelitelné místo. S Hegerovou se loučila Dana Morávková i Jakub Kohák

Dana Morávková a Jakub Kohák.

Pohřeb Hany Hegerové proběhl ve čtvrtek po poledni na Olšanských hřbitovech. Na poslední rozloučení přišla Dana Morávková se synem a manželem Petrem Maláskem, ale také zpěvaččin kmotřenec Jakub Kohák.

Smuteční obřad respektoval vládní nařízení a byl rozdělen na dvě etapy tak, aby v síni bylo vždy maximálně 15 osob. Po nejbližší rodině, která v místnosti strávila zhruba 20 minut, přišli na řadu i další pozvaní lidé.

Ze slavných osobností dorazila například Dana Morávková se synem a manželem Petrem Maláskem, který s Hanou dlouhá léta spolupracoval. „Bylo to 24 let mého života muzikantského a i osobního. Měli jsme se strašně rádi. Po některých lidech vznikne nezacelitelné místo,“ řekl Petr Malásek. „Já jí milovala, miluji a milovat budu celý život, takže na ni budu vzpomínat pořád, “ doplnila Dana Morávková.

S úsměvem na tváři, jak to bylo Haně Hegerové vlastní, na ni zavzpomínal také její kmotřenec Jakub Kohák. „Já budu vzpomínat vesele na spoustu prožitých okamžiků. Na Vánoce u nás doma a na spoustu krásných okamžiků, kdy jsme zpívali, měli legraci, povídali si a tak vůbec,“ řekl Kohák.

Tagy: