Nečasova přítelkyně Mertlová: Předsudky vůči partnerkám hokejistů jsou silné, bojuji s nimi

Nikola Mertlová

Rozhovor s Nikolou Mertlovou, partnerkou hokejisty Martina Nečase

Ohledně partnerek hokejistů panují velké předsudky, uvedla v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS zpěvačka a přítelkyně útočníka Martina Nečase Nikola Mertlová. Právě ty se ale snaží vyvracet prostřednictvím videí a fotek, které sdílí na sociálních sítích.

Nikola Mertlová byla členkou dívčí skupiny 5Angels, později odstartovala sólovou dráhu pod jménem Nykki a populární se stala i na platformách YouTube a TikTok. Pozornosti se jí dostalo také díky jejímu vztahu se „zlatým hokejistou“ Martinem Nečasem.

ČTĚTE TAKÉ: Bývalý hokejista Petr Nedvěd je rozvedený. Po avantýře na „zlatém“ večírku přiznal pravdu

Právě vztah s jejím partnerem se často stává terčem nenávistných komentářů. „Já si je raději moc nečtu. Píšou například, že jsem zlatokopka, což je mi samozřejmě nepříjemné,“ poznamenala.

Snaží se proto na sítích proti těmto předsudkům bojovat. „Dostala jsem tisíce zpráv od lidí, kteří mi psali, že najednou vidí, že být hokejovou přítelkyní není takové, jak si třeba do té doby mysleli,“ dodala.

Za svým partnerem se musela například odstěhovat až do USA. „Nejtěžší na tom pro mě byl přesun od kamarádů a rodiny. Starat se o partnera mi těžké nepřijde, máme to normálně dané jako každý normální pár,“ vysvětlila.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nejtěžší bylo udržet emoce, říká Bouček o komentování mistrovství. Oblek prý změnil jen dvakrát

Tagy:
zpěvačka Showtime hokej Martin Nečas Nykki Nikola Mertlová