Prima Hvězdné léto plné atraktivních novinek i osvědčených hitů

Oblíbená letní scéna Prima Hvězdné léto pod žižkovskou věží nabídne i letos pestrý program, sestavený na míru představě pravé prázdninové pohody. V malebném prostředí Mahlerových sadů na Praze 3 se bude hrát od 26. června až do 6. září a vybere si tu opravdu každý.

Prima Hvězdné léto slibuje několik jistot: Každý večer se tu setkáte s českou hereckou nebo hudební špičkou. Komedie i koncerty jsou vždy prvotřídně obsazené, ostatně více hvězd na žádné jiné letní scéně nenapočítáte.

Dále je jisté, že pod žižkovskou věží nezmoknete, neboť hlediště je kryté lehkou střechou, chránící díky UV filtrům i před slunečními paprsky. A také se na Prima Hvězdném létě lze spolehnout na vysoký divácký komfort, na němž si pořadatelé zakládají.

Z hereckých hvězd letošního ročníku zmiňme například Ivu Janžurovou, Jiřího Bartošku, Janu Paulovou, Pavla Zedníčka, Oldřicha Kaisera, Jiřího Lábuse, Barboru Hrzánovou, Radka Holuba, Josefa Dvořáka, Petra Rychlého, Petra Čtvrtníčka, Jakuba Prachaře, Marka Taclíka, Davida Suchařípu, Evu Holubovou, Sabinu Remundovou, Jiřího Langmajera, Lucii Vondráčkovou, Hynka Čermáka, Lenku Vlasákovou, Miroslava Hanuše, Jana Dolanského či Ondřeje Vetchého.

Své koncerty pod žižkovskou věží odehrají Tomáš Klus, Ondřej Havelka a Vojta Nedvěd. Čtyři večery budou patřit muzikálu Pomáda, plnému nestárnoucích letních hitů.

Celý program, informace a předprodej najdete na webu pořádajícího Divadla Kalich www.divadlokalich.cz.

Tagy: