První máj se blíží. Oslavte ho na DERMACOL LOVE DAY v pražské Grébovce

Pražská Grébovka se na Prvního máje již popáté promění v ten nejzamilovanější prostor se spoustou aktivit v duchu lásky, krásy a zábavy. DERMACOL LOVE DAY se i letos zaměří na ženy, které si budou moci užít den plný hýčkání za doprovodu svých drahých poloviček i ratolestí. O hudební doprovod se postará Xindl X, skupina Holki, Olga Lounová nebo Vašek Noid Bárta. Návštěvníci se mohou těšit na známé tváře televize Prima, herce z oblíbeného seriálu ZOO, dabingové studio a interaktivní stezku Prima LOVE. V horní části parku provede na Prima LOVE stagi celým dnem Eva Hecko Perkausová v energické kombinaci s Romanem Šebrlem. Na dolní ZOO stage se návštěvníci mohou těšit na herečku a moderátorku Evu Decastelo.

DERMACOL LOVE DAY – oblíbená prvomájová akce, která si v průběhu let získala tisíce fanoušků, chystá letos nejpestřejší program ve své historii. Dvanácté narozeniny kanálu Prima LOVE si žádají pořádnou oslavu, kterou zpečetíme nejen dortem a přípitkem z limitované edice stylové růžové skleničky, což je „MUST HAVE“ letošního ročníku, ale i rozšířením velké interaktivní zóny Prima LOVE. Ta bude plná nejrůznějších aktivit – módních přehlídek, beauty talků, workshopů, ukázek tance, cvičení i kreativního tvoření všeho druhu pro malé i velké. Novinkou bude dabingové studio, ve kterém si budou moci všechny fanynky nejen tureckých pořadů vyzkoušet na vlastní kůži dabovat oblíbené postavy, vžít se tak do rolí hlavních hrdinek a na chvíli se ocitnout ve svém oblíbeném romantickém seriálu. A co víc? To vše po boku herce a dabéra Michala Holána, který propůjčil svůj nezaměnitelný hlas populárnímu tureckému herci Canu Yamanovi.

Na horním Prima LOVE pódiu se kromě známých interpretů představí i česko-slovenská taneční skupina Men4Queen s exkluzivní taneční show světového formátu nebo Hot Peppers se svými workshopy a ukázkami pole dance. Tradiční lakování nehtů poblíž hlavní Prima LOVE stage nebude samozřejmě chybět ani letos. Návštěvnice budou moci využít služeb jedné z manikérek a ozdobit si nehty třeba letošní top barvou – růžovou v odstínu magenta. Aby si zamilovaný den plný hýčkání užily naplno, bude připraveno ještě bonusové stanoviště, ze kterého si budou moci odnést unikátní památku na celý den – se zážitkovou 360° kamerou. Stačí si stoupnout na Partyspin a užít si 360° party ve formě kamery, která dámy i pány několikrát obtočí! „Jsi pro mě nepostradatelný!“ Právě tak se jmenuje interaktivní instalace od The Pop Up, kterou najdete v horní části parku v jeskyni Grotta. Přemek a Tereza Marešovi vytvořili v dílně muzea The Pop Up v Praze unikátní instalaci zrcadlící lásku, hloubku a důležitost propojení mezi lidmi. Ať jde o kamarády, členy rodiny či milenecké páry. Výstavu si užijí malí i velcí, čekat na vás bude jedinečný zážitek i zajímavé úkoly.

Co by to bylo za oslavu krásy bez hýčkání a nejrůznějších kosmetických procedur. Ty již tradičně dámám přináší společnost Dermacol, která pro letošní ročník chystá mnoho aktivit, spoustu stanovišť i prezentačních stánků. Návštěvníci se tak mohou těšit na líčení neslíbatelnou rtěnkou 16H Lip Colour, která je nejen v tento den ideálním doplňkem pro každou ženu. Prezentace i aktivity značky se letos ponesou ve znamení květin. Dermacol také představí a pokřtí exkluzivní limitovanou edici s vůní růže, kterou si dámy budou moci na místě i vyzkoušet a koupit, a i letos se mohou potkat s tváří značky, moderátorkou Ivou Kubelkovou. Chybět nebude ani představení parfémů, barevné pudry na vlasy či několik romantických fotopointů. Poprvé se na akci představí také známá youtuberka a vlogerka Petra LovelyHair, která pro značku Dermacol navrhla speciální kolekci štětců. Na místě tak pomůže dámám s jejich výběrem a poradí v oblasti beauty.

Pondělí 1. května bude ale patřit i spodní části Havlíčkových sadů, kde bude pro návštěvníky připravena ZOO stage s moderátorkou Evou Decastelo. U té se budou moci fanoušci potkat s hrdiny oblíbeného seriálu ZOO – například s Michaelou Tomešovou, Michaelou Pecháčkovou, Šimonem Bilinou, Goranem Maiello, Sabinou Laurinovou, Adélou Hesovou, Kubou Bartákem, Jitkou Sedláčkovou, Terezou Blažkovou, Bárou Černou, Lucií Černou, Janou Švandovou a Tomášem Klusem.

Kromě nabitého programu na samotném pódiu, kde se představí mimo jiné kouzelník Obinn Magic, taneční skupina Movement Factory a imitátor Zdeněk Barnett, se budou moci návštěvníci také dozvědět více o Leonardo da Vinci Academy nebo se inspirovat vystoupením české spisovatelky, numeroložky, spirituální a korporátní koučky Moniky Ben Thabetové. Na své si přijdou také milovníci divadla – PT divadlo uvede představení Nespoutaná Boženka, ty nejmenší návštěvníky čeká divadlo pro děti s kouzly s názvem Pravda o perníkové chaloupce. Akrobacii na vysoké jednokolce předvede Michal Tříska.

I tentokrát bude mít akce charitativní přesah – seznámíme vás s neziskovou organizací Zajíček na koni, kterou bude možné podpořit nejen finančně, ale i materiálně formou suchých potravin.

DERMACOL LOVE DAY má letos v dubnu již páté narozeniny, které v únoru oslavil také Nadační fond Dvojka srdcem, jejž zřídila městská část Praha 2, aby tak propojovala své obyvatele, kteří pomoc potřebují, s těmi, kteří pomáhat mohou a chtějí. A právě stánek Dvojky srdcem nebude chybět na akci ani letos. Navštívit ho budete moci opět v horní části Grébovky. Nadační fond Dvojka srdcem dělá po celý rok radost všude tam, kde je to potřeba, a nejinak tomu bude 1. května. Nejenže si budete moci udělat u stánku fotku jako památku na super den, který si budete pamatovat ještě dlouho, ale odnést si budete moci také tematický balónek, který vám na památku věnuje Nadační fond Prahy 2. Letos si pro vás navíc Nadační fond Dvojka srdcem připravil novinku plnou lásky. Čekat zde na vás totiž budou červené balónky ve tvaru srdce. Tak se u stánku určitě zastavte, Nadační fond Dvojka srdcem se na vás bude těšit.

Vstup na DERMACOL LOVE DAY je jako vždy pro všechny návštěvníky zdarma. Opět si však mohou zakoupit speciální tašku Dermacol, díky které se mohou nechat nalíčit, nalakovat nehty, a navíc si odnést dárky v minimální hodnotě 800 korun. Tašku je již teď možné zakoupit na GoOut, Ticketportal nebo Slevomat. Více informací o akci naleznete na webu www.dermacolloveday.cz.

Akci již pátým rokem pořádá primácká agentura SOLOOTIONS. Titulárním partnerem pátého ročníku DERMACOL LOVE DAY je společnost DERMACOL. Hlavním mediálním partnerem akce je vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA. Spolupořadatelem akce je městská část Praha 2.

První máj na DERMACOL LOVE DAY je jediným dnem v roce, který patří jen a jen vám!

Tagy: