Povedená premiéra: Zážitkový happening ZOOM FEST přilákal více než 9 tisíc diváků

Na nejnovější primácký event ZOOM FEST v sobotu 16. září dorazilo 9 300 návštěvníků. Festival bavil prostřednictvím přednášek, workshopů, koncertů, gastronomických pochutin a dalších rozmanitých zážitků. Zaostřeno bylo na osobní rozvoj, udržitelnost, cestování i zábavu. Přednáškové stany praskaly ve švech. Plocha před hlavním pódiem byla při všech koncertech zaplněná. Tradičně byla také fronta na autogramiádu herců ze seriálů televize Prima. Vše bylo navíc zcela zdarma! Akci připravila primácká agentura SOLOOTIONS.

Hlavní hudební stage roztančily kapely O5 a Radeček, Monkey Business, Chinaski a Queens of Everything. ZOOM stage nabídla nejzajímavější aktuální dokumenty z jednoho z nejoblíbenějších TV kanálů Prima ZOOM. Také vzala za poznáním a neuvěřitelnými cestovatelskými zážitky spolu s horolezcem Radkem Jarošem, cestovateli a dokumentaristy Petrem Horkým a Miroslavem Náplavou a Martinem Petráskem ze Slezské univerzity v Opavě. Radek Jaroš spolu s kapelou O5 a Radeček představili projekt Hory, jehož je Prima ZOOM také mediálním partnerem a který navazuje na aktuálně nejhranější píseň v českých rádiích. Více na www.mamradhory.cz

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Prima kralovala startu sezony se sharem 29,14 %

Další zajímavé přednášky a workshopy za velkého zájmu veřejnosti uskutečnili Jan Mühlfeit, Radek Laci, Kryštof Jarmar (Brain We Are), Eliška Remešová, Jan Haruda, Libor Mattuš, Radek Němec, Michal Tříska či Toman Equilibre. Bohatý doprovodný program naplnili partneři akce: Společnost Philip Morris představila laboratoř Svět bez kouře a interaktivní audiovizuální instalaci, jejíž součástí se mohli stát všichni dospělí návštěvníci akce. Ti pak měli šanci zapojit se do iniciativy Váš důvod, která vyzývá všechny kuřáky cigaret v Česku k přehodnocení svého životního stylu; Canon nabídl fotokoutek s fotkami ve špičkové kvalitě; s Costa Cofee se návštěvníci naladili lahodnou kávou; Dermacol beauty koutek hýčkal nejen ženy; s Form Factory se nejen cvičilo, ale mohlo se i konzultovat s nutriční terapeutkou Klárou Řehořkovou a instruktorem Matějem Ptáčkem. První mobilní planetárium v ČR zajistilo sférické promítání vzdělávacích filmů a zábavních full-dome show (nejen) o hvězdách a vesmíru na planetární kupoli. Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy a její web Přírodovědci.cz nabídly možnost namíchat si molekulární drink a pohladit si „zvíře“, které jen tak do ruky nedostanete. A celou dobu si návštěvníci mohli užít dobré jídlo.

Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima, který je zodpovědný i za agenturu SOLOOTIONS, dodal: „TV kanály Prima, Prima LOVE, Prima COOL i Prima MAX už své úspěšné eventy mají, a tak jsme si řekli, že Prima ZOOM by si také zasloužil vlastní tematickou akci. Vytvořili jsme originální event, který skloubil poznání i zábavu. Představil dokumenty a osobnosti spojené s Prima ZOOM a doplnil je bohatým doprovodným a kulturním programem. Navíc přinesl obrovskou přidanou hodnotu, a to v podobě přednášek a workshopů předních českých odborníků. Jsme nadšeni, že první ročník předčil naše očekávání a setkal se s tak obrovským zájmem veřejnosti,“ zhodnotil akci Aleš Pýcha s tím, že se organizátoři už těší na následující ročník.

Tagy: