Muž z Chomutova měl znásilnit vlastní sestru. Místo penisu mám chobot, křičel na soudce

Muž obžalovaný ze znásilnění ukazoval, jak prý vypadá jeho penis

Soud poslal muže za znásilnění sestry za mříže

Muže, který měl znásilnit svou sestru, poslal soud v Ústí nad Labem na šest let a deset měsíců do vězení. Rozhodl tak podobně jako už v minulosti Vrchní soud v Praze. Zkušený recidivista svou vinu ale odmítá.

„Já jsem nic neudělal. Jsem tam za ní chodil jako brácha, ne jako úchyl, já jsem měl moji přítelkyni a pět milenek,“ hlasitě komentoval u soudu obžalovaný Rostislav P. svůj případ. Přitom to měl být právě on, kdo se v červnu 2020 vrátil z vězení a podle soudu v Chomutově znásilnil v koupelně svou vlastní sestru.

Sám obžalovaný tvrdí, že si jeho sestra vše vymyslela. Zejména prý totiž nezná detaily o jeho přirození, ve kterém má prý Rostislav P. silikonový implantát a piercing. „Víte co to je? To není penis, to je chobot, to je chobot! Ona umí jen šlapat a fetovat. Vy jí přesto věříte. Jsem hajzl, drzej, že nemám autoritu ani k vám, ani k panu soudcovi, choval jsem se k vám jak hovado, já to vím, ale mě takhle vychoval ten systém váš, já jsem šel v 18 sedět,“ pokračoval obžalovaný.

Rozsudek není pravomocný

Soud sice potvrdil, že jeho sestra bere drogy a dostala už několik pokut za nabízení prostituce, její věrohodnost ale nezpochybnil. „Událost pro ni byla natolik traumatizující, že jí vytěsnila, proto nezmiňuje tyhle detaily,“ upřesnil soudce.

„Já už se k tomu nechci vracet, já už na to prostě nemám,“ vypověděla znásilněná žena. Rostislav P. byl v minulosti už devětkrát odsouzený, mimo jiné i za napadení dozorce ve věznici. Aktuálně je navíc trestně stíhaný za znásilnění vězně a vydírání. Nastoupit by měl do věznice se zvýšenou ostrahou.

„Soud rozhodl de facto stejným způsobem jako v původním rozhodnutí, uznal pana obžalovaného vinným zločinem znásilnění, ale nikoli v rámci způsobené těžké újmy na zdraví. Vyčkám písemného odůvodnění rozsudku a poté zvážím další postup,“ informoval státní zástupce František Stibor.

Rozsudek není pravomocný, obžalovaný se proti němu odvolal. Případem se tak znovu bude zabývat Vrchní soud v Praze.

Tagy: