Prachař kvůli lásce překonavá i své strachy. Jsem na něj hrdá, ocenila Sandeva

Sara Sandeva v rozhovoru pro Showtime prozradila, jak náročné je cestování za prací.

Sara Sandeva o natáčení nového seriálu i Jakubu Prachařovi

Herečka Sara Sandeva si na chorvatském Brači užívá natáčení seriálu Na vlnách Jadranu. Pochází z Makedonie, a tak je jí Balkán blízký. V rozhovoru pro Showtime prozradila, že se kvůli ní obětoval i partner Jakub Prachař a přes odpor k létání za ní dorazil.

„Tady na Balkáně jsem jako ryba ve vodě,“ nechala se slyšet mladá herečka, která v Chorvatsku právě natáčí nový seriál. Být v zahraničí, i třeba pracovně, jí vůbec nevadí. „Miluju cestování, a když mám volno, tak se ho snažím využít. Nedávno jsem odcestovala na Filipíny, občas si v poledne zabookuji letenky a večer letím,“ popsala Sandeva. „Teď jsem poprvé letěla sama do Makedonie. Jinak mě to samotnou nebaví, ráda sdílím zážitky,“ doplnila.

ČTĚTE TAKÉ: Foceno s láskou. Krásná Sandeva se pochlubila společnou dovolenou s Prachařem

Přiznala, že cestování za prací má svá úskalí. „Jsou to sice hezké povinnosti, ale i náročné. Začínám pociťovat únavu a na ty cesty tam a zpátky se moc netěším, byla jsem asi čtyřikrát. Dá se to zvládnout letadlem, trajektem, pak pár hodin v autě... Horší třeba bylo, že jsem musela na dva dny přeletět do Prahy,“ popsala pendlování mezi Chorvatskem a Českem kvůli seriálu Na vlnách Jadranu.

Do Chorvatska se za ní přiletěl podívat i její přítel herec Jakub Prachař. A to i přesto, že nemá rád létání. „Je to krásný a jsem na něj pyšná. Za ty dva roky, co jsme spolu, se nalítal docela dost,“ smála se Sandeva.

Tagy: