Seriál Vytoč mého agenta sklízí samou chválu. Příjemné překvapení, hodnotí kritička Spáčilová

Seriál Vytoč mého agenta můžete sledovat na streamovací platformě Prima Plus.

Vytoč mého agenta sklízí samé pochvaly

Mezinárodními cenami ověnčené komediální drama Call My Agent si získalo oblibu i u nás. I jeho česko-slovenská verze pod názvem Vytoč mého agenta, kterou můžete vidět na prima+, sklízí jednu pochvalu za druhou.

„Díky scénáři a hercům aspiruje na divácky příjemnou, líbivou, přitom nepodbízivou podívanou. V měřítku dosavadní původní tvorby streamovací služby se dá dokonce mluvit o příjemném překvapení, ne-li přímo o malé události,“ zhodnotila seriál filmová kritička Mirka Spáčilová.

ČTĚTE TAKÉ: Agent je pro mě neocenitelný, říká Hádek. Nemusím se pak na někoho mračit, že mě oškubal

„Seriál se velmi povedl. Strašně mě to bavilo, i když jsme se s kolegy shodli, že ve světě agentů takto nechodí, že je to trošku pohádka. Nicméně i tak jsme se strašně pobavili,“ dodala herečka Denisa Pfauserová.

Osmidílný seriál postavený na základě veleúspěšné francouzské předlohy vypráví komediální příběhy z castingové agentury. Epizodní role obsadily herecké hvězdy, které vystupují pod svými civilními jmény.

„Hraju Kláru Issovou, ale vnímám, že je to pořád herecká role. Dovolili jsme si nicméně ukázat třeba i takovou moji exponovanější polohu, například když se rozčiluji nebo když mi nejde jízda na koni,“ uvedla pro CNN prima NEWS herečka Klára Issová.

„Moje postava se sice jmenuje jako já, ale vůbec nehrajeme sami sebe. Mám dojem, že to budu muset ještě nějakou dobu vysvětlovat. Náš civilní vztah je úplně jiný, než který hrajeme, ale bylo to tak roztomile šíleně napsané, že jsem maminku tak trošku umluvila,“ uvedla herečka Sabina Remundová, která se v seriálu představí se svou matkou Ivou Janžurovou.

„Hrálo se mi to dobře, protože seriál je z prostředí, ve kterém se pohybuji. Občas jsem v něm našel i paralely z věcí, které důvěrně znám,“ dodal herec Kryštof Hádek. Seriál Vytoč mého agenta je k vidění na streamovací platformě prima+.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Možná poslední Vánoce, řekl Delonův syn o stavu otce. Mezi sourozenci to vře i kvůli dědictví

Tagy:
seriál herec Kryštof Hádek Iva Janžurová Mirka Spáčilová Sabina Remundová Denisa Pfauserová Klára Issová Vytoč mého agenta Prima Plus