Sex ráno, nebo večer? Seriáloví herci se svěřili, jak oslavili Valentýna

Denisa Nesvačilová ze seriálu Slunečná a David Gránský ze seriálu Sestřičky Modrý kód

Tváře oblíbených seriálů Slunečná a Sestřičky Modrý kód na sebe prozradily, zda slaví Valentýna a jak. Nezdráhaly se ani upřímných odpovědí na osobní téma ohledně sexu. Kdo z nich si ho raději užívá ráno a kdo večer?

Herečka Daniela Šinkorová, kterou můžete vídat v seriálu Sestřičky Modrý kód, hned na úvod uvedla, že svátek zamilovaných 14. února neslaví. „Vlastně ho slavím celý rok, protože si myslím, že lásky není nikdy dost.“

„Ve svátek zamilovaných je mi líto těch, kteří mají tu lásku jen takzvaně nazapřenou. V době lockdownu jsou ti milenci opravdu v háji. Protože kde se mají stýkat, když jsou hotely zavřené? Takže i láska nazapřenou je láska a mysleme i na ty, kteří podvádí své partnery a milují někoho jiného,“ řekl bez servítků herec ze Sestřiček Igor Chmela.

David Gránský ale na Valentýna trochu romantiky do vztahu vnáší. „Samozřejmě, že se potěšíme nějakou drobností a trávíme ho pokud možno spolu,“ vyprávěl představitel Matyáše ze Sestřiček.

Jeho kolegyně Natálie Halouzková má svátek zamilovaných spojený hlavně s mlsáním sladkostí a vlastně ho ani neslaví. „Můžu jíst čokoládu každý den v roce, takže na to nepotřebuji speciální den,“ řekla s úsměvem.

Denisa Nesvačilová ze Slunečné názor na Valentýna změnila. „Neslavila jsem ho z přesvědčení, ale ve třiceti letech je čas na změnu,“ přiznala seriálová Karolína a od srdce se své odpovědi zasmála.

„Většinou jsem nikdy nikoho neměla, takže jsem ho neslavila,“ řekla další herečka ze Slunečné Kateřina Klausová a přiznala, že letošní Valentýn za oslavu stál.

„Valentýna moc neslavíme, ne že bychom na něj úplně zapomínali, většinou nějaká drobnost nebo kytička se objeví, ale nic zásadního. Ono ani s dětma se moc slavit nedá,“ řekl na závěr Filip Tomsa, alias záporňák Roman Maxa ze Slunečné.

ANKETA: Sex ráno nebo večer a proč?

Denisa Nesvačilová: „Sex celý den. Ráno dobré, večer skvělé. Prostě dobré,“ odpověděla s úsměvem od ucha k uchu.

Michaela Tomešová: „S dětmi si moc nepamatuji, kdy to bylo naposledy. No kdykoliv jsou děti pryč, takže moc ne a vlastně je jedno, jestli ráno nebo večer,“ svěřila se.

Kateřina Klausová: „To záleží. Nejsem vyhraněná,“ řekla stručně.

Filip Tomsa: „Ráno je člověk přece jen neprobuzený a večer už je často zase hodně unavený, takže ideál je něco mezi“.

Natálie Halouzková: „Co je to sex?“

Daniela Šinkorová: „Ráno i večer.“

Pokud chcete svou lásku překvapit originálním valentýnským přáním či citátem, můžete se inspirovat zde.

A pokud chcete partnera či partnerku překvapit originálním valentýnským dárkem, ale nevíte, jaký pořídit, tipy najdete tady.

Tagy: