Herečka Arichteva má před Vánoci napilno: Vůbec nestíhám a nemám jediný dárek

Do Vánoc zbývá jen několik dní a mnozí z nás mají pořádně napilno. Výjimkou není ani herečka Veronika Arichteva, která přiznává, že zatím nemá koupený ani jeden dárek. Samozřejmě s výjimkou těch, které pořídila pro svého syna Luka. V pořadu Showtime popsala, jak oslaví letošní svátky a jaké zajímavosti se objeví na jejich štědrovečerní tabuli.

„Vždycky jsem byla taková, že jsem musela mít Vánoce dopředu připravené. Všechno jsem měla s předstihem nachystané a hrozně mě to bavilo. Pak jsem si tu vánoční atmosféru užívala,“ vzpomínala na předchozí svátky Arichteva.

Letos je to prý ale úplně jinak. „Přiznám se, že vůbec nestíhám a nemám jediný dárek. Možná dva tři, ale ty jsou pro Luku. Jsou to knížky,“ uvedla známá herečka. „Zatím nejsem schopná stíhat. Mám hodně práce, kdy hodně točíme a do toho rekonstruujeme dům, takže se skoro nezastavíme,“ prozradila.

Na svátky se podle svých slov přesto těší. „Sejdeme se celá rodina a moc se těším na příští Vánoce, kdy už snad bude rekonstrukce hotová a tím, že budeme mít k dispozici ještě větší prostor, tak se nás tam sejde víc,“ uvedla Arichteva.

Na její štědrovečerní tabuli se pak objeví i pár zajímavostí. „Vrátili jsme rybí polévku, kterou kdysi dělala moje babička, která už nežije. Než se mi narodil Luka, začala jsem ji připravovat podle jejího receptu. Také máme černou omáčku z králíka, švestek, perníků a mandlí. Je to taková zátěžová zkouška pro všechny partnery, kteří přišli do našich domácností. Je vidět, že mému manželi Biserovi chutná, jelikož je u nás už deset let,“ řekla s úsměvem.

Přiznala, že vánoční cukroví nepeče. Letos však možná udělá výjimku „Cukroví kupuji, protože není čas. Ale letos ho přeci jen možná upečeme,“ uzavřela.

Tagy: