Brzobohatý podává žalobu na Kuchařovou. Až příliš na můj žaludek, důkazy vedou k Taťáně, tvrdí

Spor exmanželů Taťány Kuchařové a Ondřeje Brzobohatého graduje. Čtyřicetiletý muzikant na sociálních sítích oznámil, že podává proti bývalé partnerce žalobu k civilnímu soudu za pomluvu. Své rozhodnutí odůvodnil tím, že chce, „aby se pravda definitivně potvrdila, a zastavila se tak centrifuga spekulací“. Kuchařovou viní z prozrazení intimních detailů.

„Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla,“ uvedl Brzobohatý na svém Instagramu.

„Mou podmínkou pro zveřejnění rozhovoru, při kterém jsem byl s obsahem církevní žaloby konfrontován, bylo, abych se i přes logickou dedukci – kdo stál za podstrčením veškerých materiálů Blesku – s naprostou jistotou utvrdil, v důkazech, které by vedly přímo k Taťáně. To se stalo. Viděl jsem na vlastní oči vše, co jsem vidět musel, abych si byl jistý, že mé obvinění Taťány z tohoto činu může, a hlavně by mělo spatřit světlo světa. Daň za to byly nepříjemné intimní otázky týkající se lživých a skandalizujících obvinění v žalobě, na které jsem otevřeně odpovídal,“ pokračoval Brzobohatý.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ubohá lež a klasická finta Taťány. Brzobohatý vrací úder, odmítl výroky Kuchařové kamarádky

„Nikdy bych nenechal rozhovor s ukázáním na viníka zveřejnit na základě domněnky nebo pokud bych si nebyl stoprocentně jistý tím, že právě Taťána Kuchařová je tím, kdo žalobu úmyslně zveřejnil,“ zdůraznil umělec.

Poskytnutí takového dokumentu médiím se podle něj rovnou počítá jako samotné zveřejnění. „Tenhle fakt žádná právní klička nevyvrátí. I přesto, že pravda vyšla najevo, Taťána ji dál bezostyšně popírá ve svých lživých prohlášeních psaných evidentně advokátovou rukou,“ napsal umělec.

Následně oznámil, že podává na svou bývalou manželku žalobu. „Na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila, a zastavila se tak centrifuga spekulací,“ uvedl Brzobohatý a v závěru dodal, že považuje celou věc za absurdní a zbytečnou. „Je mi to líto,“ napsal.

Kuchařová se proti obvinění ohradila

Redakce Blesku kontaktovala známého hudebníka s žádostí o vyjádření k obsahu církevní žaloby minulý týden. Ačkoliv se Brzobohatý novinářů ptal, od koho kompletní znění dokumentu získali, odpovědi se zřejmě nedočkal. Sám ale přišel s jasnou tezí, kdo chce jeho jméno veřejně dehonestovat.

„Není třeba být detektiv, abychom vylučovací metodou přišli na jedno jediné jméno. Z církevního soudu pro to nemá nikdo důvod. Vzhledem k dehonestujícímu obsahu žaloby bych byl úplný blázen, kdybych to udělal já. Pokud by to byl jeden z našich právníků, tak můžou rovnou oba vrátit diplom, a zbývá tedy už jen jediný člověk – Taťána. Upřímně, tohle zjištění mi přijde nejděsivější na tom všem,“ uvedl následně Brzobohatý v rozhovoru zmiňovanému deníku.

Proti jeho tvrzení se ovšem ohradila Kuchařová. „Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného,“ napsala modelka na svém Instagramu.

V církevní žalobě například stojí, že se hudebník rád převléká za ženu, což má mít vliv na jeho sexualitu. Brzobohatý však v rozhovoru tvrdil, že exmanželka o jeho zálibě věděla a některých večírků, kdy se oblékal do nejrůznějších kostýmů, se i účastnila. Rázně se však ohradil vůči tomu, že by neměl jasno o své sexuální orientaci.

„Vyrostl jsem ve světě kostýmů, líčidel, paruk a jeviště. Jako děcko jsem se často převlékal za různé postavy z filmů a chodil se pak předvádět rodičům do obýváku. Zkrátka mě tyhle transformace bavily a baví doteď. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně se odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci,“ vysvětlil umělec.

Podle dokumentu mělo být mimo jiné zjištěno, že plodnost Brzobohatého není úplně v pořádku. „To není pravda. Jsem zdravý a plodný muž. Mám na to razítko od doktora,“ ohrazoval se hudebník. Dodal také, že skutečnost, že s první manželkou Johanou podstoupili asistovanou reprodukci nic neznamená.

Tagy: