Nejsem neplodný, brání se nařčení Brzobohatý. Prozradil detaily ke snaze o miminko

Celou dobu našeho soužití jsem chtěl děti. V rozhovoru pro Blesk to ke vztahu s modelkou Taťánou Kuchařovou uvedl hudebník a herec Ondřej Brzobohatý. Reagoval tak na informace v církevní žalobě. V ní se mimo jiné uvádí, že pro Kuchařovou mělo údajně být podmínkou k uzavření sňatku založení velké rodiny. Modelčina touha po potomcích však podle Brzobohatého přišla až těsně před rozvodem. Vyjádřil se také ke slovům, že jeho plodnost není v pořádku.

V církevní žalobě, již má redakce Blesku k dispozici, je řada výroků, které Brzobohatý zpochybňuje. Jedním z nich je tvrzení, že podmínkou Kuchařové pro uzavření sňatku mělo být založení velké rodiny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brzobohatý o skandálních obviněních Kuchařové: Vysvětlil, proč se převléká za ženu

„Je to strašně intimní téma, o němž bych jinak nikdy nemluvil, kdybych nemusel, ale řeknu to asi takhle. Žili jsme spolu od roku 2013, já chtěl celou dobu našeho soužití děti. Taťána přestala brát antikoncepci až na jaře 2021, kdy už jsme procházeli několikaterou resuscitací našeho vztahu a do rozvodových papírů scházely tři měsíce. Asi tak vypadala její touha po rodině,“ sdělil novinářům umělec.

Za nepřímou svědkyni svých názorů v žalobě má Kuchařová brát první manželku Brzobohatého – televizní producentku Johanu Indrákovou. „Můžu čerpat jen z toho, co mi Johana řekla potom, co jí Taťána zavolala a žádala ji o schůzku. Johana se s ní dle jejích slov sešla a vyslechla ji. O čem se bavily, se zeptejte jí,“ odvětil.

Jsem zdravý a plodný muž

Z dokumentu vyplývá, že při setkání Indráková modelce údajně potvrdila, že se v době prvního manželství Brzobohatý s producentkou pokoušeli o asistovanou reprodukci. Mělo být zjištěno, že hudebníkova plodnost není v pořádku. To však Brzobohatý razantně odmítl.

„To není pravda. Jsem zdravý a plodný muž. Mám na to razítko od doktora. A to, že jsme s Johanou podstoupili asistovanou reprodukci, neznamená, že bych měl být neplodný, ale jen to, že se nám společně nedařilo počít dítě. Nic víc,“ konstatoval.

Doplnil, že o podstoupení asistované reprodukce Kuchařová věděla. „Samozřejmě jsem s ní o tom mluvil. Jak před svatbou, tak mnohokrát i po ní. Jinak by za Johanou nejela. O všem věděla,“ pokračoval hudebník. Odmítl i další tvrzení, a to, že měl po Kuchařové požadovat sexuální praktiky oblečen jako žena a v rámci asistované reprodukce odmítat stimulaci.

„Je to zase lež. Tohle je vážně hrůza, že se na to ptáte, jako bych byl nějaký deviant. A k tomu ještě impotentní deviant. Má bývalá žena evidentně touží po tom, aby si to myslel zbytek celé republiky, a dělá to tou nejsprostší formou. Moc dobře věděla, že když vám žalobu podstrčí, že se už budu muset bránit. A že mě s tímhle budete konfrontovat a ona se bude tvářit, jako že s tím nemá nic společného. Homosexualita, převlékání, impotence, stimulace,“ jmenoval některé další body z žaloby.

V pondělí dopoledne se k údajnému předání obsahu církevní žaloby novinářům vyjádřila sama modelka. Kuchařová na svém Instagramu nařčení exmanžela rázně odmítla. „Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej,“ reagovala s tím, že k probíhajícímu řízení se nemůže vyjadřovat.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Brzobohatý o nejlepším dárku i vzpomínkách na otce.

Tagy: