Ubohá lež a klasická finta Taťány. Brzobohatý vrací úder, odmítl výroky Kuchařové kamarádky

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová mají za sebou divoký rozchod.

Kauza Brzobohatý a Kuchařová

Hudebník a herec Ondřej Brzobohatý nevydržel a znovu se ohradil v kauze církevní žaloby kvůli anulaci sňatku s modelkou Taťánou Kuchařovou. Na její obranu se pro deník Blesk vyjádřila údajná kamarádka Nikol. Právě její výroky Brzobohatý komentoval slovy, že jde o „Taťáninu klasickou fintu“.

Další detaily ke vztahu mezi Kuchařovou a Brzobohatým prozradila modelčina údajná kamarádka Nikol. Blesku nejdříve tvrdila, že Miss World 2006 během covidu manžela a jeho sestru Rolu finančně držela nad vodou. „Ondřej byl během covidu bez peněz. A kdyby neměla Taťána našetřeno, tak by to bez ní nedal. A Rola si k ní chodila také půjčovat peníze, ta byla úplně v háji,“ měla sdělit Nikol.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Písařovicová poprvé o Brzobohatém v šatech: Tiffany je přátelská. Popsala i naschvály Taťány

Právě tato slova Brzobohatého donutila k další reakci. „Vidím, že dno se prohlubuje. To je jen jedna z dalších Taťániných pomluv, která se dostala na světlo jakože prostřednictvím fiktivní kamarádky. Mimochodem, její klasická finta, kterou na mě zkoušela i u rozvodu. ,Podívej, co mi někdo napsal,‘ a podobně,“ prohlásil hudebník pro páteční vydání deníku.

Zároveň uvedl, že ho chce Kuchařová vyprovokovat zatažením rodiny do kauzy. „Ale pro mě je opravdu ztráta času tuhle ubohou lež nějak víc komentovat,“ dodal. Modelka na tato vyjádření nereagovala.

Touha po rodině

Její údajná kamarádka Nikol tvrdí, že Miss po rozvodu s Brzobohatým často plakala. Své kamarádce se měla svěřit s tím, co s Ondřejem zažila. Během vyprávění se prý klepala a dělalo jí potíže se uklidnit. „Vždy říkala, že by to nepřála nikomu zažít. Měla potřebu se z toho vypovídat,“ pokračovala Nikol. Taťána podle ní chtěla jen skvělého muže a velkou rodinu a „moc ji bolí, že jí to Ondřej nedal“.

Modelčina touha po potomcích však podle Brzobohatého přišla až těsně před rozvodem. „Žili jsme spolu od roku 2013, já chtěl celou dobu našeho soužití děti. Taťána přestala brát antikoncepci až na jaře 2021, kdy už jsme procházeli několikerou resuscitací našeho vztahu a do rozvodových papírů scházely tři měsíce. Asi tak vypadala její touha po rodině,“ sdělil v pondělí.

Zveřejnění detailů žaloby

K právě probíhající kauze se vyjádřila i právnička Eva Ondřejová, jejíž analýza podle Kuchařové dává za pravdu jí. „Pokud jeden z exmanželů měl informaci, že se bulvár chystá zveřejnit detaily z neveřejného řízení, mohl podat návrh na nařízení předběžného opatření, kterým by soud zakázal zveřejňovat soukromé informace,“ říká.

Navíc zdůraznila, že se potvrzení, šíření a související rozhovory či komentáře v médiích dají považovat za citelný zásah především do osobnostních práv Kuchařové. „Další medializací a eskalací celé záležitosti se tento již intenzivní zásah dále prohlubuje jak ze strany médií, tak třetích osob,“ doplnila.

Podle Kuchařové musel dát Brzobohatý na základě tohoto stanoviska souhlas, aby Blesk mohl z církevní žaloby citovat. „Jinak by Blesk informace vydat nesměl. Já jsem k tomu souhlas nikdy nedala, nikdo mě nekontaktoval,“ informovala Miss World z roku 2006.

Tagy: