Branišová o vztahu s Jágrem: Máme rádi svobodu. Proč chodila se svázanými tkaničkami?

Zatímco se hokejista Jaromír Jágr prohání na ledě, jeho láska Dominika Branišová pomáhá. Podpořila kamaráda a kadeřníka Tomáše Arsova, který se snaží upozornit společnost na těžkosti spojené s vrozenou ortopedickou vadou známou jako „golfová noha“. A co v rozhovoru pro ShowTime prozradila přítelkyně hokejové legendy?

Branišová se rozhodla podpořit kamaráda Tomáše Arsova, kterého všichni znají coby špičkového kadeřníka. Málokdo ale tuší, že si jako dítě prošel peklem. Narodil se totiž s vrozenou vadou nožiček, přezdívanou golfová noha.

ČTĚTE TAKÉ: Manželství finské premiérky je v troskách. Jejího muže vyfotili, jak flirtuje s jinou ženou

Nebýt speciální operace, nechodil by. Podobně postižená miminka mají dnes daleko větší šance po operaci žít normální život. A tak vznikla takzvaná tkaničková výzva. „Spočívá v tom, aby si lidé připodobnili, jak se cítí lidé s touto vrozenou vývojovou vadou,“ vysvětlil Arsov.

Dominiku si nevybral náhodou

Pro splnění výzvy si svážete obě tkaničky na botách, které máte na nohách. Pokusíte se ujít takto pět metrů, změříte si čas a nominujete své tři přátelé. „Zapojil jsem tam i Domču, protože se známe mnoho let. Myslím, že je ten správný člověk, protože také sportuje, běhá,“ sdělil dále známý kadeřník.

Dominika šla do výzvy s chutí. „Je to náročné, ale musím říct, že je to i sranda, takže to doporučuju,“ svěřila se štábu ShowTime. Energická modelka se ničeho nebojí a stojí nohama pevně na zemi. A to i přesto, že má doma hokejového boha. Nevadí ji ani, že se zatím nevzdal bruslí.

„Máme rádi svou svobodu, ráno se vidíme, nasnídáme se a pak až večer. Během dne si dělá každý svoje věci. Ani bych nechtěla, aby byl doma a čekal na mě. Jsem taková, že nevydržím doma celý den sedět a nic nedělat, potřebuju to mít rozmanité,“ dodala. Čas, který Jágr investuje do hokeje, mu přeje. „Nemrzí mě to, vím, že ho to baví, je tam mezi klukama a nemám s tím problém,“ dodala.

Tagy: