Nemocný Bruce Willis potěšil fanoušky. Herec se po dlouhé době ukázal na veřejnosti

Bruce Willis byl po několika měsících spatřen na veřejnosti.

Bruce Willis se objevil na veřejnosti

Osmašedesátiletý americký herec Bruce Willis, který trpí demencí, se po dlouhé době objevil na veřejnosti. Fanoušci ho zahlédli v Los Angeles, kde si užíval den s přáteli.

Hvězda filmů Smrtonostná past, Pulp Fiction nebo třeba Šestý smysl už několik měsíců trpí demencí. Poté, co se jeho zdravotní stav začal rapidně zhoršovat, se stáhl z veřejného života. „Když žijete ve světě demence, víte, že možnosti léčby jsou mizivé,“ okomentovala hercova manželka Emma Heming Willisová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bolestná zpráva pro fanoušky Bruce Willise. Herec trpí demencí, rodina přesto cítí úlevu

Proto jeho fanouškům udělalo velkou radost, když se ukázal v centru Los Angeles.

Stejně podobně je jistě potěšila i zpráva, že Willise režisér Quentin Tarantino chce obsadit do připravovaného filmu. S hercem ho pojí přátelství od dob, kdy spolu natáčeli kultovní film Pulp Fiction.

Přiznal ale, že je ochoten respektovat rodinu, pokud si bude přát, aby se Willis natáčení nezúčastnil. „Pokud mu to zdraví nedovolí, použiju nějaké záběry z jeho dřívějších filmů,“ uvedl Tarantino.

Právě rodina je nyní herci největší oporou. V poslední době na sociálních sítích ale místo videí publikuje jen jeho fotografie. Jedno z posledních je to, na kterém v březnu slavil své 68. narozeniny.

Tagy:
film herec Showtime Bruce Willis Demi Mooreová Quentin Tarantino demence