S princeznou Kate to nevypadá dobře. Fanoušci ji na veřejnosti ještě hodně dlouho neuvidí

Princezna Kate se na veřejnosti pravděpodobně neukáže dříve než v příštím roce – pracovní diář manželky prince Williama, která v březnu oznámila diagnózu rakoviny, je totiž zcela prázdný. Pro web Daily Beast to řekl nejmenovaný zdroj z blízkého okolí rodiny.

Diář s programem princezny Kate je zcela prázdný. „Je pravděpodobné, že se na veřejnosti až do konce roku neobjeví,“ sdělil pro deník Daily Beast zdroj seznámený s plány královské rodiny.

ČTĚTE TAKÉ: Kate se potýká s vysilujícími vedlejšími účinky chemoterapie. Přichází o vlasy, tvrdí média

Kensingtonský palác si je však údajně vědom, že delší nepřítomnost může vést ke konspiračním teoriím, má proto plán. „Nevylučuji, že se objeví další videozpráva, která bude zemi informovat o jejím zdravotním stavu. To se ukázalo jako velmi účinný způsob, jak udržet nejrůznější teorie na uzdě,“ pronesl zdroj.

Kate Middletonová a její manžel princ William prý plánují strávit prázdniny s dětmi ve svém venkovském sídle v Sandringhamu. Princezna z Walesu se soustředí hlavně na odpočinek. „Klíčové pro ni je vyhnout se jakémukoli stresu nebo úzkosti a věnovat se tomu, aby se uzdravila. V okamžiku, kdy skončí škola, odjede do Sandringhamu,“ pronesl blízký přítel rodiny.

Kate o své rakovině informovala veřejnost v březnu prostřednictvím videa zveřejněného na sociálních sítích. Diagnózu, která přišla po lednové operaci břicha, označila za šokující.

Od té doby se drží v ústraní a vyhýbá se veřejným akcím. Web BBC upozornil, že i podle nejnovějšího prohlášení paláce je zcela nepravděpodobné, že by se v nejbližší době mohla vrátit ke královským povinnostem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Karel III. byl otevřený, Kate vyvolala negaci. Expertka zhodnotila přístup královské rodiny

Tagy:
rakovina královská rodina Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Kate Middleton