Zpověď dcery Kubelkové o začátku vztahu s Mišíkem. Soukromí si ale pevně střežíme, říká

Iva Kubelková s dcerou Natálií Jiráskovou

Kubelková s dcerami ve Varech

Dcery Ivy Kubelkové, moderátorky pořadu Showtime, Natálie a Karolína, to ve Varech rozjely na přehlídkovém mole mladé návrhářky Debbie Brown. Tuto podívanou si samozřejmě Iva nenechala ujít a dorazila ve společnosti nového partnera své dcery Natálie, Adama Mišíka. Mladý pár si bedlivě střeží své soukromí. Kde ho fanoušci uvidí?

Na filmovém festivalu v Karlových Varech se moderátorka Iva Kubelková ukázala ve společnosti Adama Mišíka. Zpěvák je totiž novým přítelem její dcery Natálie. Mladý pár neunikl ani pozornosti médií. „Oni jsou velmi střídmí a chrání si soukromí, což se mi moc líbí, protože jde vidět, že jim jde hlavně o to, co mají mezi sebou. To je na tom vztahu to nejdůležitější,“ popsala Kubelková.

Že by Mišík mohl být potenciálním ženichem, ale moderátorku nenapadlo. „Vzhledem k věku mé dcery si myslím, že tohle je ještě opravdu hodně daleko,“ řekla Kubelková s tím, že její dcera to má v hlavě srovnané. „Je sympatický a vtipný. On dabuje Spider-Mana, takže když udělá Spider-Mana, tak v pohodě. Jsem ráda, že je Natálka šťastná,“ popsala sestra Karolína Jirásková.

Pozornost médií mladý pár prý nijak neovlivňuje. „Neberu to jako tlak, každý jsme z nějaké rodiny a společnosti, takže s tím musíme počítat, nemá to nějaký obrovský vliv,“ sdělila Natálie Jirásková s tím, že soukromí si s Adamem pečlivě hlídají. Aktivní moc Natálie není ani na Instagramu. „Já tam moc věcí nepřidávám a už vůbec ne ze soukromého života, takže soukromí si já i Adam držíme pevně,“ vysvětlila.

„Vzniklo to, jak vzniká většina párů. Prostě jsme si o sobě dali vědět, začali jsme chodit na kafe, vídat se a takhle to vzniklo,“ líčila Natálie. Adama prý dříve znala jen podle jména. „Jsem ráda, že jsem ho mohla poznat jako člověka a ne jako zpěváka, že jsem ho poznala bez názorů společnosti a měla možnost to vzít za úplně jiný konec,“ popsala. Mladý pár mohou fanoušci spatřit i ve středu. „Je premiéra filmu Benger, takže tam se spolu ukážeme,“ uvedla Natálie.

Tagy: