Kubelková okomentovala vztah dcery s Adamem Mišíkem. Ten prozradil, co na Natálii vidí

Adam Mišík

Adam Mišík o nové přítelkyni

Zpěvák Adam Mišík má novou přítelkyni. Syn legendy českého bigbítu Vladimíra Mišíka znovu chodí s modelkou. Tentokrát se 17letou Natálií Jiráskovou, starší dcerou modelky Ivy Kubelkové. Moderátorka pořadu ShowTime vztah s nadsázkou zhodnotila. „Adam má docela dobrý vkus,“ prohlásila po odvysílání reportáže, ve které 25letý zpěvák mimo jiné přiznal, že ho mediální zájem o jeho vztah překvapil. Rovněž prozradil, co se mu na Natálii nejvíce líbí.

„Je to krásná a inteligentní slečna. Myslím, že věcí, které jsou na ní zajímavé, je spoustu,“ řekl Mišík ve vysílání CNN Prima NEWS. Okolnosti seznámení však nechtěl prozradit. Mediální zájem o jeho vztah s Natálií ho každopádně překvapil.

„Snažím se ty věci nedávat okatě najevo. Celkem si střežím své soukromí. Měl jsem před barákem lidi, co číhali s foťáky. Bylo to trošku nepříjemné, ale asi to k tomu patří,“ dodal mladý zpěvák. Novopečení partneři si spolu už před týdnem vyrazili na koncert do O2 areny. Sám Mišík tam také zazpíval.

Kubelková vztah také poprvé okomentovala. A bylo to s nadsázkou: „Myslím, že má Adam docela dobrý vkus.“ O nápadnících své starší dcery mluvila již v nedávném rozhovoru pro Blesk Magazín. Dceři prý do výběrů chlapců nikdy nemluví.

„Když je s nějakým klukem šťastná, tak ji ráda podpořím, i když si třeba můžu myslet, že tam něco nehraje. Natálka je jiný člověk, než jsem já. Takže i když mně se třeba nemusí ten chlap úplně líbit, tak to neznamená, že jim to nebude klapat,“ řekla známá modelka, která začátkem května oslavila 45. narozeniny.

Že se Kubelková neplete do výběru partnerů své dcery, oceňuje i samotná Natálie. „Kdyby mi mamka už na začátku vztahu začala o tom klukovi říkat své pocity z něj, tak budu akorát naštvaná, že se mi to snaží pokazit. Ve chvíli zamilovanosti by to bylo to nejhorší,“ myslí si 17letá dívka.

„Ale teda kdykoliv měla nějaký předsudek, byl trefný. Ale řekla mi to až pak,“ doplnila Jirásková, která jde ve šlépějích své maminky a taktéž se dala na dráhu modelingu.

Tagy: