Dcera mi říká táto v několika jazycích, pochlubil se Vágner. Proč děti zprvu neplánoval?

Rybář Jakub Vágner se v novoročním zamyšlení na sociálních sítích opřel do situace v Evropě.

Jakub Vágner prozradil své další plány

Setkávání s fanoušky, lov, práce spojená s vlastní značkou i plánované expedice. To je stále velká část života rybáře Jakuba Vágnera. V rozhovoru pro Showtime ale prozradil, že bez rodiny se mu ale cestovat už nechce. V minulosti přitom dlouho zvažoval, zda si děti někdy pořídí. Souviselo to s jeho výpravami do neznáma.

Známý rybář se prý snaží, aby s ním žena a děti strávily na cestách co nejvíce času. „Dceři je rok a osm měsíců a už mi říká táto ve čtyřech jazycích, je to úžasné. Snažím se jí prostřednictvím jiných řečí dávat, co nejvíc můžu,“ popsal rodinnou pohodu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Leoš Mareš překvapil fanoušky změnou účesu. Proč se vzdal své patky?

Celá rodina prý procestovala velký kus Evropy a vyrazila i za hranice kontinentu. „Až bude dcera o něco větší, chci jí ukázat všechny zázraky přírody a dát jí vše, co jsem se naučil v životě,“ přeje si Vágner. Podle svých slov jí chce rovněž ukázat místa dosud nedotčená ruchem civilizace.

Do divoké přírody teď ale míří sám. Připravuje prý velkou věc pro český i zahraniční trh. Více však prozrazovat nechce. „Můžu jen nastínit, že se budeme se štábem snažit točit poslední divoké kmeny, které v naší přírodě najdete,“ řekl.

Méně nebezpečí kvůli rodině

Jakub nedávno napsal knihu, a to překvapivě pro dětské čtenáře. „Jednu dobu jsem si myslel, že nikdy děti mít nebudu, protože jsem chtěl být zodpovědný. Nikdy jsem nevěděl, ze které expedice se nevrátím, takže když jsem převzal roli manžela a poté otce, řekl jsem si, že se některých rizikových situací a nebezpečí vystříhám,“ svěřil se známý rybář.

Hezký vztah má Vágner i se svými sourozenci. Jedna z jeho sester Tereza pracuje jako jeho manažerka a druhá sestra Bára mu pomáhá s dětským táborem na Katlově. Štafetu převzala po Jakubově bývalé partnerce Elišce Bučkové.

„Eliška odvedla skvělou práci. Máme stále krásný vztah, a i když se naše cesty rozdělily, nejsou mezi námi žádné negativní emoce. Nakonec, proč by měly být,“ myslí si.

„Šla jiným směrem a dělá věci, které ji baví. Tak je to v pořádku – ona je šťastná a já jsem šťastný. Na chodu táboru na Katlově se sice už neúčastní, ale jezdí se za námi občas i podívat,“ dodal Vágner.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ivan Hlas exkluzivně o boji s rakovinou. Dost drsné chvíle, hrozilo, že už nikdy nebudu mluvit

Tagy: