Přiznání Pawlowské: Šla jsem na rande, i když mám partnera. Byl to stres, ale nešlo odolat

Halina Pawlowská promluvila o randění.

Halina Pawlowská pokřtí knihu

Spisovatelka Halina Pawlowská tradičně každý rok napíše jednu knihu. Letošním tématem je rande, které může být osudové, trapné, dramatické nebo i komické. A redakci ShowTime na křtu zajímalo, jak prožívá randění ona sama.

Inspirací pro novou knihu bylo Halině Pawlowské její vlastní rande. „Byla jsem pozvaná na rande a hrozně jsem se z toho hroutila. Z jedné strany mě zachvátila radost, pak jsem upadla do stresu, když jsem si představovala, co všechno se může stát, a pak k tomu rande došlo,“ popsala pro ShowTime spisovatelka.

ČTĚTE TAKÉ: Drama po cestě na Slavíky: Na Jana Bendiga útočník na červeném koberci hodil prášek

Zajímavé ovšem je, že na schůzku šla i přesto, že má doma partnera. „Ale stejně jsem se rozhodla, že půjdu,“ prozradila s tím, že její přítel o ničem nevěděl. „Byla jsem pozvaná na rande, které se nedalo odmítnout. Ozval se mi dávný kamarád z ciziny, který přijel s tím, že mě obdivuje,“ vysvětlovala. Dodala, že pozvání znělo nesmírně lákavě. „Bylo to tak strašně ono, až jsem šla.“

Dobré rande podle ní končí láskou. „Měla jsem několik případů – třeba s mým manželem. I když to nebylo rande, my se potkali na cestě do Prčic, ale byla to dobrá túra,“ zavzpomínala se smíchem spisovatelka.

Tagy: