Romantické chvíle Smetany a Haje v Bratislavě. Zpěvák se pochlubil, na co svou lásku sbalil

Emma Smetana a Jordan Haj

Smetana a Haj o budoucnosti

Emma Smetana a Jordan Haj tvoří pár nejen v osobním, ale také v pracovním životě už patnáct let. A tak jsou spolu často a víceméně všude. Cesta do Bratislavy měla hodně společného s nově natáčeným seriálem Damián, kde Emma nejen hraje, ale i zpívá. Přestože měli program poměrně nabitý, našli si čas i na romantiku.

Vztah Emmy Smetany a Jordana Haje je radost sledovat, prostě funguje. Dobrá atmosféra panovala i ve studiu, kde Emma nahrávala s Richardem Müllerem písničku Tahle jedna vteřina a točila k ní klip, ale i ve městě, kam se šel pár na chvíli projít.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesvačilová pokřtila nejnovější Playboy se svými fotkami. Prozradila své plány na léto

Romantické chvíle si totiž umí užít i po 15 letech vztahu. „Ono tomu pomáhá i to, že je pět stupňů. Ale umíme to, jsme kontaktní a máme otevřený karmy,“ popsal Haj. „Nic neříkám, přijde mi hezčí, když to říká chlap,“ dodala Smetana.

Základ k duetu Tahle jedna vteřina, který bude průvodní písní k novému seriálu TV Prima Damián, položil právě Jordan. „Před 15 lety jsem napsal písničku V přesýpacích hodinách, byla taková vybrnkaná na kytaru a měla tenhle text. Emma tvrdí, že jsem ji na tu písničku sbalil, ale já myslí, že se ten večer stalo strašně moc věcí, že tam bylo i něco víc okouzlujícího než jen písnička o rozchodu,“ řekl Haj.

Muzikant, který žil svého času v Izraeli s otcem, arabským Palestincem, si Richarda Müllera brzy zamiloval. „Interpreti, které jsem poslouchal v Izraeli, jsou stylem podobní Müllerovi. Projevem, obsahem, je to prostě strašně podobný. Písnička Tlaková níž je jedna z mých nejoblíbenějších,“ sdělil Haj.

Smetana a Haj vystoupí 4. listopadu ve Fóru Karlín. „Bude to náš zatím největší koncert, záleží nám na něm,“ řekl Haj s tím, že se tam představí i řada hostů.

Tagy: