Nesvačilová pokřtila nejnovější Playboy se svými fotkami. Prozradila své plány na léto

Herečka Denisa Nesvačilová pokřtila nový díl Playboye.

Nesvačilová pokřtila nový díl Playboye

Na křest nejnovějšího vydání časopisu Playboy dorazila řada celebrit. Hvězdou večera byla ovšem herečka Denisa Nesvačilová, která pózuje na titulní stránce. V rozhovoru pro redakci Showtime mimo jiné prozradila, jaké má plány na léto.

Ke křtu nejnovějšího vydání magazínu Playboy došlo v centru Prahy a kromě Nesvačilové přišla i celá řada dalších známých osobností. Po boku herečky se objevil například stylista Sam Dolce či moderátor Karel Kašák. Nechyběly ani hvězda filmů pro dospělé Lady Dee či těhotná influencerka Dominika Myslivcová. Největší pozornost ovšem vzbudila právě Nesvačilová, která na akci dorazila v černých šatech s hlubokým výstřihem.

Reportéři Showtime se jí pak v rozhovoru zeptali, jaké má plány na léto. „Vypadá to, že pojedu na 14 dní k moři. Poté budu točit seriál a dabovat,“ řekla v rozhovoru 31letá herečka. Volné chvíle chce strávit se svými přáteli nebo ve společnosti svého věrného mazlíčka. „Budu chodit hodně na procházky se svým psem, na večeři, do kina a tak,“ prozradila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nesvačilová prozradila, čím ji muži okouzlí. S věkem začínám křehnout, svěřila se

Nesvačilová v posledních měsících rozhodně nezahálí. Kromě divadla či dabingu stihla také nafofit sexy fotografie pro pánský časopis. Jak sama přiznává, z výsledku je nadšená. „Jsem strašně spokojená. Musím říct, že jsem měla nějaká očekávání, ale fotky je zdaleka předčily. Opravdu si za nimi stoprocentně stojím, jsem úplně nadšená. Pořád si je prohlížím, musím přiznat trochu samožersky, protože se takto neznám,“ svěřila se před několika dny redakci Showtime.

Na dotaz, zda ukázala své maximum, odpověděla: „Více než maximum. Myslím, že v rámci focení to opravdu bylo na maximu, a myslím, že kdyby se jednalo o nějakou filmovou roli, tak se dnes také už trochu více hlídám.“

Ačkoliv by se někteří mohli domnívat, že se po rozchodu se scenáristou Petrem Kolečkem trápila a nemusela být sama se sebou tolik spokojená, opak je prý pravdou. „Cítím se dobře skoro vždy – jak před Playboyem, tak po něm. Samozřejmě, žena se nemusí cítit zrovna nejkomfortněji, nebo si může připadat trochu hloupě, protože se lidi šťourají ve věcech, v nichž se sama už šťourat nechce,“ řekla Nesvačilová.

Tagy: