Eva Burešová se vrací k natáčení seriálu ZOO. Jsem zase doma, raduje se

Televize Prima má pro fanoušky seriálu ZOO dobré zprávy. Do oblíbeného pořadu se totiž vrací herečka a zpěvačka Eva Burešová. Už má za sebou i první kostýmovou zkoušku.

Že se vrací k natáčení oblíbeného seriálu, se raduje i sama Burešová. „Vrátila jsem se domů. Jsem hrozně ráda, že jsem zpátky,“ řekla v pořadu Showtime. „Teď jsme měli zkoušku kostýmů, které jsme museli změnit, protože moje postava se změnila. Nemyslím postavu Viky, ale tu svou,“ přiznala Burešová, která v polovině srpna přivedla na svět syna Tristana Williama.

„Máme tam spoustu nových kousků. Chtěli jsme je trošku obměnit, protože už i postava Viky má miminko, tak se jí změnil šatník. Ten můj reálný se také dost změnil,“ uvedla Burešová s tím, že se mají diváci na co těšit.

Hudební turné

V pořadu Showtime také prozradila, jaké plány má pro tento rok. „Čekají mě tři krásné pracovní příležitosti, na které se moc těším. Tou první uspokojím své hudební já. Mám totiž v plánu menší hudební turné, které je už pracovně hodně rozjeté, takže se na něj moc těším,“ sdělila Burešová.

„Druhá věc je muzikálová. Řeč je samozřejmě o muzikálu Bodyguard, u kterého se nám blíží premiéra, takže zkoušíme každý den a jsem úplně hotová a zároveň velmi šťastná. Pak jsem měla začátkem tohoto týdne hrozně hezký telefonát, kdy mi byla nabídnuta role ve filmu, tak uvidíme, jak to všechno půjde, jestli se domluvíme a půjde to časově skloubit se ZOO,“ prozradila zpěvačka.

K pracovním povinnostem se začala postupně vracet už na podzim. Tehdy natočila nový videoklip k písni Tiché vody. S sebou vzala i svého druhorozeného syna Tristana Williama. „Naše první natáčení, zvládá to výborně. Zatím stále spí, a když nespí, tak se směje. Po kom to má?“ pochválila syna 29letá herečka.

Tagy: