Josefíková prozradila detaily utajované svatby s Podzimkem a promluvila o práci

Novomanželé spolu mají roční dcerku Lotu.

Eva Josefíková natáčí druhou sérii seriálu Einstein

Na seznamu utajovaných svateb letošního roku přistálo před pár týdny další jméno. A to známé herečky Evy Josefíkové. V červnu si totiž tajně vzala scenáristu Matěje Podzimka, se kterým má roční dceru Lotu.

Herečka Eva Josefíková už není Josefíková, ale Podzimková. „Je možné, že zpráva o naší svatbě byla pro někoho překvapením, ale my jsme žádné agentské tajné akce nedělali. Lidé, kteří o svatbě měli vědět, o ní věděli. Dál jsme to nikam nehlásili, ale ani nikomu nezakazovali o ní mluvit,“ svěřila se redakci ShowTime Podzimková.

Veselku měli na jižní Moravě. Podle herečky se po svatbě kromě jejího příjmení nic nezměnilo. „Cítím se dobře, řekla bych, že pořád stejně. Akorát ty stresy ze svatby opadly, takže jsem teď klidnější,“ poznamenala herečka.

Zamilovaný pár už má za sebou dokonce i svatební cestu. Na tu se vydali společně s dcerou Lotou. „Byli jsme ve třech a všechno proběhlo dobře,“ doplnila Podzimková. V současné době herečka natáčí druhou sérii oblíbeného seriálu Einstein – případy nesnesitelného génia, kde u policie působí jako forenzní analytička Soňa.

„To není práce, kterou by mohla dělat každá žena. Zkoumám mrtvoly, kterých je v tomto seriálu přehršel ve všech stádiích a ty smrti jsou dost kreativní, pokud bych to zaobalila,“ popsala Podzimková, čím se zabývá v seriálu její postava.

Při některých scénách se musí herečka velice snažit, aby je zvládla zahrát. Maskéři prý na mrtvolách odvádějí skvělou práci. „Jsou výborně namaskované, i takové to štítění tam probíhá. Kolikrát je to maska, ale někdy tam přibydou také červi, a to už jsou živá zvířata, ze kterých mám fobii. To už není taková zábava,“ přiznala závěrem.

Tagy: